Cele mai noi stiri online
Sport

Cornel Dinu dezlănțuit la adresa jucătorilor și conducerii de la Dinamo

Cornel Dinu s-a dezlănțuit în stilul său caracteristic la adresa jucătorilor și a conducerii de la Dinamo București. Fostul mare internațional a luat foc după ultima umilință suferită de ”câinii roșii” în play-out-ul Ligii I, 0-1 cu FC Voluntari.

”Mai este ceva de spus? Divizia B… Am ajuns să vorbesc singur… Am dat câinii afară din casă… M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei și să-i dau afară din casă în repriza a doua… m-am răzbunat pe câinii mei care n-au nicio vină. Așa cum nici suporterii n-ai nicio vină să sufere atâtea umilințe și să facă în continuare atâtea eforturi să le plătească salariile unor nimeni pe teren.

Mizeria din afară a pătruns și la Dinamo și a distrus echipa. Mizeria înseamnă cei care conduc și au decis soarta echipei în ultimii șapte ani. În care au fost doar două excepții, Cupa Ligii și lupta la campionat de acum vreo trei ani, ambele cu Cosmin Contra. În rest a fost numai nenorocire.

Citește și: Dinamo-FC Voluntari 0-1. ”Câinii roșii” bifează umilință după umilință în play-out

La Dinamo este un singur jucător care se apropie, cât de cât de pretențiile tradiției lui Dinamo, Ante Puljic. La cum arată, Dinamo n-are nicio șansă să se salveze de la retrogradare. Și retrogradată nu o mai ia nimeni. Păi cu ce au acolo… Popescu, Mrzljak, Filip, Skovajsa, Răuță, Sin, Popa. E dezastru! Ei n-au nicio legătură cu fotbalul. Popa care nici viteză, nici tehnică! Nu are față de Dinamo nici ras, tuns și frezat. Iar ce a făcut Filip n-are nicio legătură cu fotbalul.

Dinamo la ora actuală, cu Mrzljak, Filip, Răuță, are cel mai slab mijloc din istoria clubului Răuță ăsta ce-a făcut la gol? Copilul ăla, Ion Gheorghe, a trecut de el ca pe bulevard. Nici să-l faulteze nu a fost în stare. Și Ion Gheorghe este crescut de Dinamo și n-a avut loc.  Mai are Dinamo destui tineri care n-au avut loc de marile gloabe aduse pe comisioane mari și acum copiii lui Dinamo fac față fără probleme la alte echipe. Echipa e făcută de gustul impresarilor, doar pentru comisioane. Băieții din biroul ăla de scouting n-au nicio treabă cu fotbalul de performanță” a declarat Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

INCREDIBLE!!!!!!!!!!!! Police chase bikes, incredible drifting

stirile24

CM Rugby. Africa de Sud este noua campioană mondială!

stirile24

Australian Open 2020. Simona Halep s-a calificat en-fanfare în semifinale după o partidă fără istoric

stirile24