Cele mai noi stiri online
Sport

Cornel Dinu îl desființează pe Gino Iorgulescu după ce fiul șefului LPF a făcut un accident mortal

Cornel Dinu a criticat dur într-o emisiune TV faptul că Gino Iorgulescu a dat pe mâna fiului său un bolid atât de puternic și scump. Aston Martin DBS, mașina condusă de Mario Iorgulescu are sub capotă un motor V12 de 517 CP şi poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde. Mai mult decât atât, mașina poate atinge o viteză maximă de 307 km/h.

„Gino Iorgulescu traversează un moment înfiorător, copilul ăsta i-a creat foarte multe probleme în timp. Acest băiat este o victimă a timpurilor, după părerea mea. La acest băiat cu probleme, din prea multă dragoste se petrec niște lucruri inadmisibile. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos!

E vorba de mentalitate și de educație. La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Și, din păcate, devin niște victime ale neatenției noastre. Știu că acest copil l-a încercat pe Gino Iorgulescu de multe ori în ultimii ani”, a spus Cornel Dinu, la RealitateaTV.

Mario Iorgulescu este în stare gravă la spital, după ce a ucis cu bolidul său de lux un bărbat de 24 de ani, tatăl a două fetițe. Mario Iorgulescu a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens. A izbit în plin o altă maşină, iar şoferul nevinovat a murit pe loc din cauza impactului extrem de puternic. Surse apropiate anchetei susțin că Mario conducea pe șoseaua Chitilei cu peste 200 de km/h. Primele cercetări la locul tragediei arată că nu a existat nicio urmă de frânare.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Ionuț Negoiță vinde Dinamo București cu un leu! Singura condiție pusă de patronul roș-albilor

stirile24

Dan Petrescu comentează tranșant alegerea FRF de a-l numi selecționer pe Mirel Rădoi

stirile24

Cine aduce mai mulți bani în casă? Pique sau Shakira?

stirile24