Cele mai noi stiri online
Sport

Cosmin Contra a rupt tăcerea: Vreau să plec

Cosmin Contra a acordat un interviu jurnaliștilor de la ediția on-line a Gazetei Sporturilor, tehnicianul vorbind deschis despre situația foarte grea în care se află Dinamo București.

Cosmin Contra recunoaște că proiectul investitorilor spanioli este unul falimentar, în acest moment la club nefiind bani nici pentru o pizza. Totodată, antrenorul de 44 de ani a recunoscu că vrea să plece de la echipă dar numai după ce anumite condiții vor fi puse la punct. Contra a mai dezvăluit și faptul că multe cheltuieli ale clubului le-a achitat din propriul buzunar în săptămânile de când a revenit la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Hai să clarificăm lucrurile de la început, să nu mai fie discuții în care să se spună că eu i-am adus pe spanioli. Singura persoană cu care am vorbit despre acest proiect și de cei care vor cumpăra clubul și în care am avut încredere este Juan Melero. Am lucrat la Getafe, când am antrenat în Spania, și mi-a spus că el garantează pentru aceste persoane, că sunt persoane serioase și că vor să facă un proiect extraordinar în România. El mi-a spus că va fi creierul din această operațiune, că el va planifica totul. Știam ce profesionist e și că dacă va fi implicat va fi un proiect bun. Eu am negociat cu Juan Melero, nu cu Pablo Cortacero. Am venit la Dinamo și mi s-a promis marea cu sarea de către Melero și Cortacero. Mi-au promis că se vor face investiții infrastructură, că se va face o academie nouă, că se face stadionul noi, că vor fi investiții la nivel de echipă… În principiu, la nivel de echipă, s-au adus jucători buni pe contracte bune la nivelul României. Mi s-a promis un proiect foarte serios.

Ce s-a întâmplat după, în aceste două luni… Cosmin Contra, jucătorii noi și cei din jurul meu nu au primit niciun măcar un euro! Nimeni nu a luat un euro de când a venit la echipă! În fiecare săptămână au fost promisiuni că vor veni banii și că se vor achita salariile la zi. Dar nu s-a întâmplat. Eu nu am luat nici măcar un euro. Din contră, am cheltuit 20.000 de euro din buzunarul meu pentru a plăti diverse lucruri.

Am plătit anumite lucruri pe la Săftica, în fiecare săptămână dau niște bani de la mine celor care lucrează acolo, bucătarilor, celor care îngrijesc terenul, femeilor de serviciu… Sunt bani dați din buzunarul meu și nu ar fi trebuit să fie dați de mine! Chiar și apartamentul în care stau l-am plătit eu. Am crezut în proiect și am plătit 6 luni în avans apartamentul în care stau. Am dat 7.000 de euro pentru că aveam încredere în proiect, pentru că mi-a garantat Juan Melero.

Juan Melero a fost îndepărtat din acest proiect! Eu am aflat după trei săptămâni. Am vorbit cu el pentru că a fost singurul în care am crezut și pe care-l cunoșteam. Din păcate, mi-a spus îi pare rău, dar el a fost îndepărtat din acest proiect și nu mai poate să mă ajute. Am întrebat ”Bun, și cu mine cum rămâne?” și mi-a spus ”Trebuie să încerci să faci ce trebuie să faci, dar eu nu pot să te ajut!”. Am rămas cum am rămas…”, a declarat Cosmin Contra pentru gsp.ro.

”Eu am contract și nu îmi voi da demisia. Vreau să ajungem la o înțelegere pe cale amiabilă ca să plec! Ei își doresc același lucru. Trebuie să ajungem la un numitor comun cât mai repede. Până atunci sunt antrenorul echipei și pregătesc meciul cu FC Voluntari”, a conchis Contra pentru sursa citată.

Sursa foto: digisport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Mirel Rădoi îi dă o replică dură lui Gigi Becali

stirile24

Învață fotbal de la cel mai influent jucător și antrenor din istorie: „Să joci simplu e cel mai complicat!”

stirile24

Premier League. Leicester a egalat un record vechi de 24 de ani, în meciul cu Southampton

stirile24