Cele mai noi stiri online
Sport

Cosmin Contra n-a scăpat! Selecționerul a fost amendat de FRF după ce l-a înjurat pe George Pușcaș

FRF l-a amendat pe Cosmin Contra cu 20% din salariul pe o lună ca urmare a episodului trivial de la meciul cu Norvegia, când selecționerul l-a jignit grosolan pe George Pușcaș după ratarea unui penalty, scrie în exclusivitate Gazeta Sporturilor.

Update: Razvan Burleanu neaga zvonul conform caruia Cosmin Contra ar fi fost amendat pentru iesirea nervoasa la adresa lui George Puscas, din timpul meciului cu Norvegia. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal sustine ca informatia e falsa.

“Am citit si eu si am avut aceasta surpriza sa aflu ca se intampla lucruri care nu se decid la nivelul federatiei. Este o stire falsa”, a spus Burleanu, potrivit News.ro.

Știre inițială

Episodul cu injuriile adresate de selecționer lui George Pușcaș în meciul cu Norvegia îl urmărește încă pe Cosmin Contra, care și-a ieșit din fire după ce atacantul lui Reading a ratat un penalty fără să fi fost desemnat să-l execute.

După partidă, „Guriță” și-a cerut scuze și în fața jucătorului, și la conferința de presă, și într-un filmuleț postat pe contul lui de Instagram. Sursele GSP arată însă că lucrurile n-au rămas așa în relația FRF – Contra. Asta chiar dacă, la vremea respectivă, și conducerea de la Casa Fotbalului a căutat să expedieze rapid subiectul din atenția publică: „Considerăm că această ieșire a constituit o greșeală”.

Citește și: PRELIMINARII EURO 2020. PRIMUL UNSPREZECE PE CARE CONTRA VREA SĂ-L FOLOSEASCĂ ÎMPOTRIVA SUEDIEI

Dincolo de abordarea împăciuitoare din partea tuturor celor implicați, Contra s-ar fi ales însă cu o amendă din partea FRF. „Plătește cu 20 la sută din salariul pe o lună”, spune chiar un oficial al federației, sub protecția anonimatului. 

Cum antrenorul naționalei câștigă 32.500 de euro pe lună, înseamnă că ieșirea în decor de la întâlnirea cu Norvegia îl costă 6.500 de euro. Lui Contra i s-ar fi reproșat gestul pe circuit intern, invocându-se inclusiv prejudiciile de imagine aduse federației în urma izbucnirii la adresa lui George Pușcaș mai notează Gazeta Sporturilor.

Sursa foto: gsp

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Prima reacție a lui MM Stoica după revenirea la FCSB

stirile24

Cornel Dinu dezlănțuit la adresa jucătorilor și conducerii de la Dinamo

stirile24

Radu Banciu revine la prima dragoste! Jurnalistul s-a transferat la alt post de televiziune și debutează azi

stirile24