Cele mai noi stiri online
Sport

Cosmin Olăroiu despre posibilitatea de a deveni selecționerul României

Cosmin Olăroiu, proaspăt campion al Chinei cu Jiangsu Suning, este unul dintre cei mai buni antrenori români la ora actuală. Olăroiu a vorbit la TelekomSport despre posibilitatea de a prelua funcția de selecționer al naționalei României.

“Cred că ştie Răzvan Burleanu numărul meu, dar la ce ar folosi? Cred că echipa naţională, aşa cum am mai spus când am vorbit cu conducătorii Federaţiei, are nevoie de oameni tineri, care să vină cu determinare, cu ambiţia de a reuşi. Echipa naţională are nevoie de o reconstrucţie, de entuziasm, de ambiţie. Iar astea vin de la cineva tânăr.

Nu ştiu dacă sunt bătrân, dar nu ştiu dacă am răbdare. Nu-mi place să pierd. Sunt oameni care au această răbdare, care sunt perseverenţi, spre deosebire de mine, care nu mai am răbdare. Îmi doresc să fac ceva acum. Cred că acum fotbalul românesc are nevoie de altceva decât un antrenor. Antrenor are şi e unul bun. Să vin eu în locul lui Mirel? Dacă vreodată se va ivi posibilitatea, voi antrena cu cea mai mare plăcere. Dar, repet, cred că nu antrenorul e problema naţionalei României.

După părerea mea, cred că sportul în România nu e o prioritate. Cred că politicienii, oamenii din România au nevoie de sport. De unde să aibă resurse sportul românesc? Nu mai suntem ceea ce am fost, dar avem impresia că suntem. Cerem să fim la fel, dar pe ce bază? În Ungaria cine a investit? Guvernul! Oamenii ăia se gândesc că sportul e un ambasador al ţării şi poate aduce un plus de imagine. Au înţeles mai bine decât noi ce trebuie făcut. Nu sunt în măsură să discut despre asta, pentru că nu sunt acolo de mult timp”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru sursa citată.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Clasament FIFA. Pe ce loc a încheiat România anul 2019

stirile24

Spania – România 5-0. Presa din Spania exultă și face praf prestația tricolorilor

stirile24

Gigi Becali și Valeriu Argăseală vor fi aduși cu mandat în fața judecătorilor!

stirile24