Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Cum a început povestea de dragoste dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu! Cei doi se plăceau încă din liceu. „Îmi era rușine să o pup”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au o relație frumoasă, iar în curând vor deveni părinți. Cei doi au vorbit recent despre relația lor și despre cum o prietenie apropiată s-a transformat în ani în iubire. Culiță și Daniela se cunoșteau încă din vremea liceului, însă a durat mult până când s-au deschis unul față de celălalt.

Într-un clip postat pe YouTube, cei doi viitori părinți au împărtășit cu internauții povestea lor de dragoste. Se pare că aceștia se cunosc de mult timp, chiar din primii ani de liceu și au avut mereu o relație apropiată, însă au făcut pași unul spre altul târziu. (CITEȘTE ȘI: CULIȚĂ STERP ÎI FACE “CU FORȚA” POFTELE IUBITEI ÎNSĂRCINATE: „DACĂ NU MĂNÂNCI, ÎNSEAMNĂ CĂ NU EȘTI GRAVIDĂ”)

 „În clasa a 9-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni prieteni pentru că eram cei mai nebuni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete.

A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă”, a spus Culiță Sterp.

Cum a început relația celor doi?

Liceul s-a terminat iar Culiță Sterp s-a căsătorit cu artista Carmen de la Sălciua. Abia după divorțul de această, Culiță și Daniela au început să se apropie și ușor, ușor între ei s-a aprins flacăra iubirii.

 „Ca să se înțeleagă din start. Eu când am început să vorbesc cu Daniela nu eram cu fosta mea soție. Ne-am întâlnit la o cabană la munte, după ce am venit de la o cântare. Ea a crezut că vreau doar o aventură. Nu prea mă băga în seamă. I-am arătat că îmi place de a și vreau să vă spun că a trecut mult tip până să ne pupăm măcar. Momentele alea de la început au fost cele mai frumoase, când stăteam la povestit. Îmi era rușine să o pup și aveam fluturi în stomac”, a mai povestit Culiță Sterp.

(VEZI ȘI: CULIȚĂ STERP REMEMOREAZĂ MOMENTELE DE LA SURVIVOR: ”N-AM CREZUT CĂ O SĂ MĂNÂNC DIN GUNOAIE”)

 

Sursa foto: captură YouTube

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Suma fabuloasă la care este evaluat tratamentul lui Michael Schumacher. Soția campionului a început taie din avere

Andreea

Celebrul actor George Mihăiță a făcut accident! Avea o alcoolemie incredibilă! I s-a deschis dosar penal!

Andreea

Biletul pe care o femeie l-a găsit, după ce mașina i-a fost lovită! „Nu am bani pentru reparații, dar…”

Andreea