Cele mai noi stiri online
Actualitate

Cum am ales sa imi amenajez casa

Din ce in ce mai multi tineri doresc sa isi construiasa o casa si refuza sa achizitioneze apartamente in blocurile orasului. De vina pentru acest lucru poate fi si pretul destul de ridicat al apartamentelor, dar si anul in care acestea au fost construite.

Atunci cand ei se hotarasc sa inceapa constructia unei case, incepe un drum greu si plin de obstacole. Eu am inceput constructia acum doi ani si pana acum nu am reusit sa ma mut inca in noua locuinta. Am investit o suma mare de bani in ridicarea acesteia, dar si in izolatie. Ce mi-a ramas acum de facut este interiorul. Multi mi-au recomandat sa cer sfaturi de la un specialist, dar am fost convins ca pot duce planul la capat de unul singur. Dupa ce am tencuit, izolat si gletuit a trebuit sa aleg culorile potrivite pentru fiecare camera, am optat pentru unele deschise, asa ca in bucatarie faianta este galbena,livingul are tapetul bleu, iar dormitoarele sunt ceva mai aprinse in nuante de rosu.

Am vrut ca decorul sa fie unul simplu, minimalist, asa ca am refuzat sa cumpar tot felul de accesorii care pot strica la final intregul aspect. Am achizitionat mobila la comanda si am avut grija ca dimensiunile sa corespunda. Pentru living am ales o biblioteca care se intinde pe tot peretele, ea are numeroase sertare pentru depozitare si rafturi pentru cartile copiilor.

In ceea ce priveste bucataria, dimensiunile acesteia sunt mici, asa ca am cumparat o masa mica de patru persoane, iar daca vom avea invitati, ii vom pofti in living.

Baile au fost cel mai usor de amenajat pentru ca nu au implicat costuri ridicate, iar in ceea ce priveste holul casei, am optat doar pentru un cuier pe care l-am montat la intrarea in casa, pentru a fi accesibil tuturor.

In concluzie, pentru constructia si amenajarea ai nevoie de rabdare pentru ca totul cere timp si resurse financiare.

Related posts

Evolutia internetului

stirile24

Cursul valutar si cresterea acestuia

stirile24

#ElectricRomânia Tour a dovedit că se poate!

marius