Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Cum arată acum Doru Octavian Dumitru, „Regele comediei” anilor ’90

Unul dintre cei mai iubiți actori români de comedie și primul actor de stand-up comedy de după Revoluție, Doru Octavian Dumitru, s-a transformat vizibil în ultima vreme. CANCAN.RO l-a redescoperit, în urmă cu câteva zile, într-o emisiune, la o televiziune mai puțin cunoscută, unde actorul arăta foarte schimbat: tras la față, cu cearcăne prelungi, slăbit și cu un aspect care abia amintea de aparițiile de odinioară.

Părul artistului și-a pierdut și el luciul și culoarea și se vede că nu a mai fost vopsit de câteva luni bune. Chiar dacă timpul nu iartă pe nimeni, carismaticul și amuzantul DOD rămâne, totuși, un personaj pozitiv și pus mereu pe glume.

(VEZI ȘI: CUM ARATĂ ACUM DORU OCTAVIAN DUMITRU, REGELE COMEDIEI DIN ANII ‘90)

Doru Octavian Dumitru, acum și în anii de glorie

I se anulează spectacolele din lipsă de public?

Se pare însă că DOD ar avea probleme în privința carierei sale, care ar fi într-un impas. Nu numai din cauza pandemiei, care împiedică actorii să se manifeste pe scene și să își câștige existența, dar și din cauza concurenței numeroase. Căci, în ultima vreme, sunt foarte mulți stand-up-eri foarte talentați, cu glume mult mai actuale.

Cu toate acestea, Doru Octavian Dumitru încearcă mereu să-și îmbunătățească stilul de comedie, pentru a le fi pe plac spectatorilor.

„Lucrez la un nou stil de comedie, cu altă încărcătură, mai aproape de ceea ce ar vrea omul să se întâmple. Mie nu îmi place umorul ăsta, satira. E ca și când ai da cu mâncarea pe covor înainte să o bagi în gură. Mie îmi place umorul bine făcut, cu inteligență”, declara actorul, cu ani, în urmă, pentru CANCAN.RO.

Și-a pus pe afiș poză de acum 20 de ani

De altel, Doru Octavian Dumitru ar fi încercat să facă niște turnee și spectacole, dar din cauza pandemiei, acestea s-au amânat, în ciuda faptului că pe afiș a pus fotografii cu el de acum 15-20 de ani. Frumos este totuși că, în ciuda faptului că are tot felul de probleme, DOD nu se lasă. Actorul a reprogramat un spectacol din luna martie care nu s-a mai ținut, din mai multe motive, pentru iunie 2021. Sperăm ca atunci să-i surâdă soarta și să facă, din nou, săli pline, ca pe vremuri.

(NU RATA: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU DORU OCTAVIAN DUMITRU, DUPĂ DISPARIȚIA APROAPE TOTALĂ DE PE TV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsAppSursa stire cancan.ro

Related posts

Banc | Voi realizați că tata e pe grup? Banc

Andreea

Horoscop zilnic 15 mai 2021. Racii sunt optimiști și generoși

Andreea

”În ultimele zile m-am stresat destul de mult”

Andreea