Cele mai noi stiri online
Actualitate

Cum ne protejam de soare

Vara este, cu siguranta, cel mai asteptat anotimp al anului. Copiii dar si adultii asteapta cu nerabdare zilele calduroase in care se pot juca si relaxa, dupa caz, in apele marii sau la o piscina. Pentru cei mai multi dintre noi, mersul la piscina inseamna sa petreci aproape toata ziua la soare si nu doar o ora sau doua asa cum recomanda medicii. Pentru multi, mersul la piscina este o activitate pe care o fac o data pe saptamana sau chiar mai rar iar mersul la mare inseamna, pentru majoritatea, doar maxim 7 zile pe an. Asa ca, din dorinta de a profita cat mai mult de vremea frumoasa, tind sa exagereze cu statul la soare.

Totusi, ce trebuie facut pentru a ne proteja de razele destul de nocive ale soarelui? In primul rand, trebuie sa folosim creme cu un grad ridicat de protectie. In al doilea rand, trebuie sa avem o umbrela plaja. Desigur, multe piscine si plaje pun la dispozitie si acest accesoriu dar, de multe ori, se intampla sa nu avem parte de aceasta facilitate sau sa avem nevoie de o umbrela in plus, mai ales daca avem o familie mai numeroasa. Pentru a nu risca sa stati la soare fara umbrela, este recomandat sa va cumparati propriul produs de gen.
Astfel, de la magazinul Dwyn puteti gasi o gama variata de umbrele de diferite dimensiuni si la preuri diverse, precum modelul de umbrela de plaja 250×232 cm verde Tarrington House. Toate aceste produse sunt facute din materiale rezistente, va pot proteja foarte bine de razele soarelui si sunt usor de transportat si depozitat. Le puteti lua cu dumneavoastra pe plaja, la piscina dar si in alte locatii precum un picnic la munte sau chiar sa le folositi in propria curte pentru a va proteja de soare. Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti comanda pe Dwyn si in cateva zile veti avea umbrela dorita. Veti fi pe deplin multumiti si protejati.

Related posts

Trucuri simple de a arata bine in botine de dama

ovidiu

Nisip sablare utilizat pentru curatarea perfecta a suprafetelor diverse

marius

Huawei și HONOR – noi obiective pentru strategia de brand dual

marius