Cele mai noi stiri online
Imobiliare

Cum rezolv problema vecinilor galagiosi

stiri

Acum 3 ani de zile cautam o agentie imobiliara Sibiu cu ajutorul careia sa inchiriez un apartament. Am cautat informatii legate de o agentie imobiliara Sibiu de incredere si astfel i-am gasit pe cei de la NewConceptLiving. Agentia imobiliara NewConceptLiving este o agentie de incredere, o agentie care ofera seriozitate, promptitudine si profesionalism. Aici gasesti cele mai recente oferte imobiliare Sibiu. Gasesti tot ce ai nevoie, de la garsoniere si apartamente, la terenuri si spatii comerciale. Intra pe site pentru a vedea toate detaliile si pentru a vedea oferta de imobiliare Sibiu pe care o are aceasta agentie imobiliara Sibiu.

In momentul in care locuiesti la bloc, de multe ori poti avea probleme cu vecinii. Si la casa, insa, nu chiar atat de des.

Daca ai probleme cu vecinii, in sensul ca acestia fac galagie la ore nepotrivite, iata cum le poti rezolva:

  • Lasa-le un bilet in cutia postala

Daca nu vrei sa mergi la usa vecinilor pentru a discuta de problema care exista, lasa-le un bilet in cutia postala, in care sa ii rogi sa respecte orele de liniste. Vorbeste frumos si incearca sa rezolvi totul intr-un mod cat mai placut.

  • Mergi la usa lor pentru a discuta problema

Daca nu ai rezolvat cu un biletel, sau daca nu vrei sa incerci o astfel de varianta, o idee buna ar fi sa mergi la usa lor pentru a discuta. Alege o ora rezonabila, nu merge cu gandul de a face scandal, vorbeste frumos si exprima-ti in mod civilizat punctul de vedere.

  • Vorbeste cu administratorul de bloc

Daca vecinii tai nu vor sub nici o forma sa faca liniste, cu toate ca i-ai rugat, vorbeste cu administratorul de bloc si roaga-l pe el sa le spuna sa pastreze linistea. Poate tu nu pari o persoana cu prea mare autoritate si acestia nu te iau in serios.

  • Apeleaza la autoritati

Daca nimic nu functioneaza, ultima solutie ramane politia. Suna la politie sau mergi direct pentru a face o reclamatie. Nu e o solutie la care vrei sa ajungi, insa, daca nu e alta, de multe ori nu ai de ales.

Vecinii au fost si sunt o problema de multe ori. Incearca sa-i tratezi cu respect si sa-i faci sa te trateze la fel.

Related posts

Oliviera Silento, necesara in orice bucatarie

ovidiu

Îți dorești un apartament nou? Câteva detalii despre cum să-l alegi

ovidiu

Maurer Imobiliare oferă apartamente noi de vânzare, în Brașov

ovidiu