Cele mai noi stiri online
Actualitate

Cum sa faci in asa fel incat sa nu se scurga lichidul din tigara electronica?

Atunci cand incepi sa folosesti tigara electronica, s-ar putea sa descoperi unele momente mai putin placute pe care fumatul nu ti le ofera. Unul dintre aceste momente este cel in care se scurge lichidul din e-tigara. Din fericire, poti evita frustrarea acestui moment in urmatoarele moduri.

1. Ai grija atunci cand umpli rezervorul. O cauza a frecventa a scurgerilor este faptul ca torni lichid pe tubul prin care circula aerul, din greseala. Tocmai de aceea, este bine sa acorzi o atentie sporita modului in care umpli rezervorul, turnand lichid doar pe peretii sai.

2. Evita sa asezi tigara in pozitie orizontala! Este destul de dificil pentru fostii fumatori sa isi puna tigara in pozitie verticala, in conditiile in care toata viata au folosit tigari normale. Totusi, trebuie sa te obisnuiesti sa eviti pozitia orizontala deoarece exista sansa ca tot lichidul sa se scurga in jurul echipamentului.

3. Inchide cat mai bine capacele si garniturile. Ori de cate ori umpli tigara cu lichid asigura-te ca totul este bine inchis. Poti sa verifici chiar de doua ori daca exista probleme de etansare, in asa fel incat sa nu te trezesti cu o balta de lichid pe masa, in buzunar sau in poseta.

4. Nu uita sa cureti rezervorul. Rezervorul in care se afla e-lichidul trebuie sa fie curatat constant. In felu acesta se inlatura surplusul si se previn eventuale scurgeri. Curatarea se face foarte simplu, cu ajutorul unei perii speciale sau pur si simplu cu apa.

5. Cumpara-ti o tigara de buna calitate. Calitatea tigarii este si ea importanta. Daca vrei sa eviti orice tip de probleme, incearca sa investesti intr-un produs foarte bun, cu piese bine realizate, care sa nu prezinte defecte de structura. O alta situatie in care se scurge lichidul este cea in care garniturile prezinta mici defecte.

Din fericire, ai la dispozitie sute de variante de tigari electronice, care mai de care mai interesante, asadar poti gasi produse de o calitate excelenta.

In general, daca respecti toate regulile de mai sus nu ar trebui sa ai probleme. Daca se intampla sa se scurga lichid nu este absolut nicio tragedie, acesta fiind relativ ieftin si total nepericulos.

Related posts

Cele mai frecvente 5 intrebari despre o formatie pentru nunta

ovidiu

Bucătăria pe colț. Află cum poți avea și tu bucătăria ideală

ovidiu

E timpul pentru o schimbare!

marius