Cele mai noi stiri online
Actualitate

Cum să folosești corect un vibrator?

Cu siguranță te-ai gândit cum să folosești un vibrator sau să-ți aștepți iubitul acasă îmbrăcată într-o lenjerie sexy. Visezi de ceva timp al nopțile Anastasiei cu Christian și parcă ți le-ai dori și tu? Acum e momentul să le pui în practică.

Cum să folosești un vibrator?

Vibratorul este cea mai populară și cu siguranță cea mai folosită jucărie sexuală. Deși încă își are un loc pe lista subiectelor de discuții tabu, nu poți fi învinovățită că te-ai gândit al el sau că ți-ai achiziționat unul. Fie că nu te bucuri de plăcerea pe care ți-o dorești alături de partenerul tău, fie că ești doar curioasă ori de prea mult timp singură și vrei să înveți cum se folosește un vibrator, iată mai jos toate informațiile de care ai nevoie.

Nu lăsa prejudecățile să îți afecteze viața intimă. Chiar dacă nu ai un partener sau cel pe care îl ai nu te satisface, nu renunța la sex. Pentru a avea parte de satisfacție maximă, intră într-o stare de intimitate. Nu te sfii să-ți atingi zonele erogene și să te exciți. În momentul în care te simți pregătită, poți introduce și vibratorul în jocul tău. Testează toate vitezele în jurul zonelor tale erogene.

Atunci când vine vorba despre introducerea unui vibrator în relația ta de cuplu, Nu mulți bărbați sunt de acord cu introducerea vibratorului în viața erotică, însă dacă partenerul tău nu este deranjat de acest lucru, vă puteți condimenta actele sexuale cu o astfel de jucărie. Nu trebuie decât să învățați cum se folosește un vibrator în cuplu. Introdu vibratorul în joc încă de la preludiu. Vibrațiile lui vă pot stimula zonele erogene și astfel vă veți excita. Fă ca lucrurile să decurgă natural, lăsați prejudecățile și fiți cât mai naturali. De asemenea, îți poți începe noaptea îmbrăcată într-o lenjerie sexy.

Cum să ai parte de o noapte în stilul Grey?

“Cincizeci de umbre ale lui Grey” a devenit un adevărat fenomen internaţional. Multe fantezii au luat naștere în mintea oamenilor care au privit filmele sau au citit cărțile. Unul dintre fetish-urile apărute în cupluri este legat de masajul erotic care s-a diversificat. Poți transforma preludiul într-un masaj senzual în care să vă explorați trupurile. Unge-i corpul cu lubrifiant şi răsfaţă-i zonele erogene, oferind atenţie chiar şi celor mai mici puncte sensibile precum lobii urechilor.

De asemenea, în secțiunea Fetish de pe LoveBuz.ro vei găsi și măști pentru ochi. Leagă-l la ochi în timpul momentelor de pasiune maximă. Dacă aţi ajuns la un nivel crescut de intimitate şi încredere în cuplu, este timpul să experimentaţi mai multe jocuri în dormitor. Dacă îi acoperi ochii iubitului poate creşte tensiunea sexuală şi excitaţia în timpul partidei de amor. În plus, celelalte simţuri vor deveni mai ascuţite, iar senzaţiile mai intense. Include această tehnică printre jocurile pe care le experimentaţi în dormitor.

Atunci când vine vorba despre sex și momente de intimitate, lasă deoparte prejudecățile și experimentați cât mai mult.

Related posts

Oferă viață fanteziilor tale

ovidiu

Oja!

stirile24

Dezvoltarea din ultimii ani !

stirile24