Cele mai noi stiri online
Actualitate

Cum sa iti alegi cizmele in functie de silueta?

stiri
Daca iti alegi cizmele in functie de tendintele de sezon sa stii ca gresesti. Este foarte important, atunci cand iti alegi o pereche de cizme sa o faci in functie de forma corpului tau pentru ca acestea sa te avantajeze, nu sa sublinieze micile imprefectiuni.
De regula, femeile mici de inaltime si slabe trebuie sa se limitize la cizme medii si bineinteles peste genunchi, acestea fiind potrivite pentru ele. Pe de alta parte, ar fi bine sa evite cizmele lungi, peste genunchi pentru ca acestea le fac picioarele sa para foarte scurte.

Minionele cu forme mai accentuate ar trebui sa poarte cizme ori pana la genunchi, ori pana la glezne, pentru ca cele medii le vor face picioarele sa para mai groase. Cizmele peste genunchi nu sunt idicate sub nicio forma.

Femeile slabe si inalte cu o silueta atletica sunt norocoase intrucat sunt avantajate de toate tipurile de cizme.

Femeile inalte si cu forme accentuate in schimb, ar trebui sa poarte cizme peste genunchi pentru ca le scurteaza picioarele. Mai mult decat atat, cizemele te fac sa pari mai plinuta decat esti.

Aveti grija si la alegerea formei tocului pentru ca si ea este foarte importanta si trebuie aleasa in functie de silueta.  Astfel, un toc cui o sa arate perfect purtat de o femei cu niste picioare subtiri, iar un toc gros o sa avantaje o doamna cu cate kilograme in plus.

Pentru a gasi cizmele potrivite, intrati pe linkul urmator: https://www.epantofi.ro/dama/cizme-si-altele/cizme.html si alegeti-va ce stil vi se potriveste.

Related posts

Noutatile vin intr-un ceas bun

marius

The perfect rose garden

marius

Cum ne protejam de soare

marius