Cele mai noi stiri online
Actualitate

Cum să-ți reinventezi interioarele cu multă culoare și puțini bani

Din când în când, fiecare dintre noi simte nevoia stringentă de a schimba ceva în modul de a trăi. Uneori schimbăm modelul de pantofi, frizura sau culoarea unghiilor alteori ne dăm demisia de la un job care nu ne mai satisface de multă vreme. Schimbarea aduce o stare de bine. Un suflu nou te face să te simți mai împlinit. A venit vremea să faci ceva pentru casa ta! Ceva simplu și de mare efect! A venit vremea să te joci cu foliile autocolante de la Davo Pro!

Hai să colorăm!

In ultima vreme ne lovim vrând-nevrând de concepte cu nume exotice cum ar fi ideea daneză de hygge sau conceptul japonez de wabi sabi. Indiferent de cum le-ai traduce toate se referă la dorința oamenilor de a-și găsi fericirea acasă. Iar acasă înseamnă confort, siguranță, o senzație de plăcere și liniște interioară datorată felului în care sunt aranjate sau cum arată obiectele. Wabi sabi se referă mai ales la acceptarea imperfecțiunii, la dorința de a face interiorul să arate cum îți place ție nu cum scrie în cărțile de design. Cel mai simplu mod de a avea o casă în stilul wabi sabi e să dai culoare obiectelor folosind cele mai simple si mai la îndemână produse: foliile autocolante. Niciodată nu vei da greș aplicând pe frigider, masă, fereastră sau șifonier o folie autocolantă în culori vii care să-ți trezească pofta de viață.

Hai să lipim!

Interiorul casei tale poate arăta minunat de imperfect și extraordinar de frumos folosind o simplă rolă de folie autocolantă cu textura și culoarea la care ai visat mereu: uni sau colorat, mat sau lucios, cu aspect de lemn, metal, marmură și de ce nu fluorescent. Important e să-ți facă plăcere! O rolă de folie autocolantă e cea mai simplă metodă de a schimba culoarea și textura unei suprafețe care nu te mai încântă vizual. Se poate lipi pe orice suprafață netedă, lucioasă sau care a fost prelucrată prin finisare. Nu se recomandă lipirea foliilor autocolante pe suprafețe denivelate, rugoase din motive estetice și de durabilitate.

Unde? Cum? Când?

Autocolantele se găsesc într-o varietate imensă de texturi și culori potrivite pentru aplicarea pe diverse suprafețe. O folie autocolantă vitraliu se potrivește de minune pentru ferestre de interior sau exterior, vitrine, uși din sticlă și altele. Lumina filtrată printr-un astfel de autocolant oferă senzația de intimitate, căldură, protecție, acea senzație pe care ne-o dorim cu toții atunci când ajungem acasă. O folie autocolantă cu aspect metalic merge perfect pe ușa puțin zgâriată a frigiderului mai ales că frigiderele au mereu o suprafață banală, albă, nici mată nici lucioasă. Mobila ta antică poată căpăta rapid aspect vintage aplicându-i o folie au aspect de lemn fie el stejar, nuc, mahon, cireș, wenge sau orice altceva îți trece prin cap. Alegerea îți aparține!

Dacă apartamentul sau casa ta arată descurajant și nu-ți mai face plăcere, fă rapid o comandă de folii autocolante și dă-i aspectul visat! Fără praf, fără ciment, glet, moloz, deranj și luni de așteptat după meseriași. Meseriașul ești tu! Dezlipește, lipește și transformă-ți casa! E chiar atât de simplu!

Related posts

Trebuie sa dai click! Uite cat de senzational arata Rita Muresan in costum de baie

stirile24

Apartamentele in regim hotelier: alternativa la cazare

ovidiu

5 modalitati prin care sa scapi de timiditate

ovidiu