Cele mai noi stiri online
Actualitate

Cum te ajuta sigiliile de securitate

sigilii-rfid-GPS - ASINED

Sigilii de securitate simple sau inteligente?

 

Atunci cand se transporta marfa de la o locatie la alta este destul de dificil sa va dati seama daca produsele sunt in deplina siguranta. Daca se intampla anumite neplaceri cum ar fi furtul, la final nu puteti decat sa evaluati pagubele. Astfel, multi antreprenori care doresc sa se asigure ca marfa transportata ajunge la locatie in cele mai bune conditii apeleaza la sigilii de securitate. Acestea din urma ofera numeroase avantaje.

Puteti sa alegeti dintr-o gama variata de sigilii de securitate incepand de la cele din metal, plastic si pana la cele care utilizeaza tehnologie de ultima generatie (sigilii RFID) astfel incat marfa nu numai ca se afla in siguranta dar poate sa fie si monitorizata pe intreg parcursul drumului.

 

Sigilii  din plastic pentru o gama diversificata de aplicatii

 

Domeniile de utilizare ale acestor sigilii de securitate sunt foarte variate incepand de la nivel industrial pana la nivelul companiilor mici cum sunt magazinele online sau ateliererele care apeleaza la firme de curierat pentru transportarea marfurilor catre beneficiarii finali.

Prin utilizarea unor sigilii din plastic inteligente, marfa transportata poate sa fie monitorizata incepand de la punctul de incarcare pana la destinatie.

cititoare-pentru-sigilii-rfid-ained-300x210

Atunci cand vine vorba despre sigilii de securitate simple sau inteligente conteaza foarte mult ca acestea sa aiba o calitate ridicata si sa raspunda nevoilor si cerintelor pe care le aveti. Rolul lor este de a semnaliza orice incercare de frauda pe toata durata transportarii obiectelor, chiar al celor valoroase. Acestea sunt sigilii din plastic, cu serie,  cares e utilizeaza in mod deosebit in distributie si transport de bunuri si bani. Astfel, veti putea sa descurajati tentativele de furt si sa va asigurati ca bunurile ajung in deplina siguranta la destinatie.

Diferenta dintre cele doua tipuri de sigilii de securitate este reprezentat de pret si de caracteristici. In cazul sigiliilor de securitate simple nu mai puteti beneficia de monitorizare in timpul transportului, asadar, daca produsele ce trebuie securizate sunt de mare valoare atunci va recomandam sa le utilizati pe cele inteligente.

Sigiliile de securitate simple pot sa fie fabricate din materiale precum metal sau plastic. Primele modele de sigilii simple erau fabricate din plumb. Cele inteligente au incorporate tehnologii de ultima generatie ce garanteaza o aplicatie sigura si de incredere. Din seria celor inteligente puteti sa descoperiti modele care sunt electronice sau au incorporat GPS.

 

Sigiliile de securitate un ajutor de nadejde indiferent de scop

 

Dupa cum spuneam la inceputul articolului, aceste sigilii isi gasesc utilitatea in numeroase domenii de activitate si pot sa fie folosite atat in scop personal cat si in scop profesional. Fiecare tip de sigiliu in parte ofera o multime de avantaje care sunt indispensabile mai ales in cazul domeniilor de activitate in care se efectueaza foarte multe transporturi.

Chiar daca am vorbit numai despre principalele categorii de sigilii de securitate, acestea au fiecare in parte diferite tipuri de sigilii care se folosesc in numeroase aplicatii si ofera o multime de avantaje celor care le utilizeaza.

Utilizand sigilii de securitate veti putea sa aveti garantia ca tot ceea ce se transporta ajunge in siguranta si veti putea sa va bucurati de tot ceea ce ofera.

Related posts

Frizeria reprezinta un limbaj de exprimare stylistic

ovidiu

Laminator!

stirile24

Cum sa faci in asa fel incat sa nu se scurga lichidul din tigara electronica?

razvan