Cele mai noi stiri online
Entertainment

D-asta poartă Velea pantaloni largi?! Antonia a scăpat păsărica din gură! Uite ce a spus despre “bărbaţia” lui Alex, în direct

140250-antonia

Se ştie că hormonii îşi fac de cap în organismul viitoarelor mămici, însă la asta nu se aştepta nimeni! Antonia a făcut publică dimensiunea “bărbăţiei” lui Alex Velea, la prima oră, în direct. Oare ce-o fi fost în …capul ei?

Antonia a făcut dezvăluirea zilei, astăzi, la un post de radio, unde a fost invitată, alături de iubitul ei, Alex Velea. După ce au cântat, s-au sărutat şi au desluşit misterul în ceea ce priveşte sexului copilului pe care îl aşteaptă, Antonia a făcut public un detaliu care ar fi trebuit să rămână între patru pereţi, în intimitatea unui cuplu.

“Adevărul e la mine în gură! S-a văzut pe ecografie de la o poştă (că e băiat), seamănă cu taică-su”, a spus Antonia în momentul în care a fost întrebată ce creşte în pantecul ei.

Nu e prima dată când Antonia vorbeşte despre “bărbăţia” lui Alex Velea. Într-o parodie lansată recent, a făcut dezvăluiri picante din dormitor.

“Vă luaţi de Velea că e mic, dar voi nu ştiţi nimic. Când noaptea vine, mai creşte un pic”, a spus Antonia, cu zâmbetul pe buze.

[Citeste mai mult]

Related posts

Ea este micuta mostenitoare a unei averi de 200 milioane de euro! Cum a fost fotografiata la piata alaturi de mama ei!

stirile24

Coreea de Nord a acuzat CIA ca a pus la cale un plan sa-l asasineze pe Kim Jong-Un

stirile24

Daniela Crudu, aşa cum orice bărbat ar vrea să o vadă! Cum îi stă în rolul de “CAT WOMAN”

stirile24