Cele mai noi stiri online
Sport

Dan Petrescu a acordat primul interviu după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Dan Petrescu a acordat pentru sport.ro primul interviu după ce a fost depistat cu noul coronavirus. Antrenorul de la CFR Cluj a dezvăluit că nu și-ar fi dat seama că are COVID-19 dacă nu își făcea testul, deoarece nu avea niciun simptom.

​”Eu nu am avut niciun simptom, dar a trebuit să respect regulile. Nu mă prindeam că am ceva dacă nu îmi făceau analize, nu am avut nimic niciodată. Am stat o săptămână în spital, m-au tratat extraordinar cei de acolo. Cei din familie au venit la balcon tot timpul, mi-au făcut cu mâna. Am stat singur și acum ne vom vedea”, a declarat Dan Petrescu, pentru sport.ro.

Dan Petrescu a primit trofeul de campion în izolare, acolo unde se află de o săptămâna. “Am dormit cu trofeul. Mie îmi place să dorm cu trofee. Eu mi l-am pus singur, cu medalie, cu tot, aici. Mie îmi place în primele seri să îl am lângă mine”, a adăugat antrenorul.

”Ca să mai luăm un titlu, trebuie să vină jucătorii pe care îi vreau eu. Trebuie să îmi dea mână liberă până la capăt. Eu am antrenat peste tot, dar ca la CFR Cluj nu a fost presiunea asta nicăieri. Va fi aproape imposibil să repetăm ce am făcut anul trecut. În România nu sunt bani, nu înțeleg de ce avem pretenții. Noi nu avem cum să ne batem cu echipele mari. Ce am făcut anul trecut a fost un miracol”, a conchis Dan Petrescu, antrenorul campioanei din Liga I.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Un fost ’galactic’ al lui Real Madrid ar fi ordonat asasinarea lui Darko Kovacevic

stirile24

Bianca Andreescu a transmis un mesaj de mulţumire pentru fanii din România! Video

stirile24

Dakar 2020. La start se vor alinia mai puține femei decât la ediția de anul trecut

stirile24