Cele mai noi stiri online
Revista Presei

DĂNCILĂ ANUNŢĂ O NOUĂ CONFERINŢĂ DE PRESĂ: Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care mi le iau – 21.11.2019

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă anunţă o nouă conferinţă de presă joi, de la ora 18:00, în care îşi va prezenta viziunea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care şi le ia în faţa poporului român şi obiectivele strategice, accesul presei la eveniment fiind liber.

“Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care mi le iau în faţa poporului român şi obiectivele strategice pe care mi le propun în calitate de Preşedinte al României. Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, Sala Spiru Haret, începând cu ora 18:00. Accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media, iar intrarea se face pe baza legitimaţiei de presă şi a actului de identitate, la intrarea S2, începând cu ora 16:00”.

Este a doua întâlnire cu presa organizată de Dăncilă în această săptămână, prima având loc marţi, aproape simultan cu dezbaterea organizată de preşedintele Klaus Iohannis.

“Mâine (n.r., joi) îmi voi prezenta programul pentru alegerile prezidenţiale. Am aşteptat să prezentăm acest program în cadrul confruntării dintre mine şi Klaus Iohannis. Voi răspunde ca de obicei întrebărilor care vin de la presă. Vineri voi avea un discurs final pentru români, mă voi adresa tuturor cetăţenilor români şi astfel voi închide campania electorală”, a anunţat miercuri seară, la Antena 3, Dăncilă.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

PREMIERĂ PENTRU PIAŢA NOASTRĂ BANCARĂ UniCredit Bank introduce semnătura electronică pentru clienţii companii – 22.11.2019

stirile24

LUDOVIC ORBAN: “Iohannis şi PNL – un pol de stabilitate care oferă siguranţă fiecărui cetăţean” – 14.09.2019

stirile24

ÎN OCTOMBRIE 2019: Cererile acceptate de bănci au depăşit numărul total din anul precedent – 21.10.2019

stirile24