Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Daria Batschi i-a impresionat pe jurați și a primit al cincilea Golden Buzz. Cine este ”fata cu harpa”

Daria Batschi, în vârstă de 15 ani, i-a impresionat pe jurați și a obţinut vineri al cincilea Golden Buzz de la „Românii au Talent”. Andrei Moisescu este cel care a apăsat butonul auriu.

Daria Batschi este elevă la un liceu de artă din Bucureşti. A vrut să studieze pianul, însă a ajuns să aleagă alt instrument muzical. Din clasa a V-a, adolescenta cântă la harpă. De atunci, fata visează să ajungă solistă la harpă. De asemenea, Daria vrea să fie și profesoară ca să-i ajute, la rândul ei, pe alți copii să-și îndeplinească visul.

”Harpa nu este deloc plictisitoare, din contră, e un instrument elegant, e ceva mai deosebit, nu găseşti oriunde harpist. Sunt foarte puţine persoane care cântă la harpă sau au înclinaţii de genul ăsta şi e un instrument aparte. Am descoperit harpa în clasa a cinci a când am dat admitere la George Enescu. Voiam să dau la pian, dar a trebuit să dau la alt instrument.

Pian ar fi trebuit să fac din clasa întâi, aşa că mi s-a dat o listă de instrumente printre care mi s-a dat şi harpa, am să o văd şi am zis că nu mai vreau să văd şi alte instrumente, fiindcă îmi place harpa şi vreau să rămân la harpă”, a declarat Daria.

Ajunsă pe scena de la ”Românii au talent”, tânăra a oferit un moment artistic intens iar interpretarea ei i-a lăsat mască pe jurați. Toți au fost impresionați de numărul Dariei Batschi.

”E o îmbinare de rafinament de sensibilitate pe care o vezi în felul în care se îmbracă, în felul în care stă, cum cântă. Arta și cultura trebuie subvenționate pentru că s-ar putea ca acolo să ne găsim liniștea. Vreau să o întreb dacă ea este dispusă să răscolilm lumea, să îi punem pe oameni pe gânduri, să le oferim un semn de exclamare și să zică, poate că harpa nu ține de trecut, poate că genul ăsta de muzică, poate că astea sunt lucruri care țin de trecut, poate asta e cheia noastră spre viitor. Aș vrea să subvenționez acest act artistic al tău. Ești dispusă să răscolim lumea?”, a întrebat-o Andi Moisescu pe Daria. Tânăra a răspuns afirmativ, iar apoi juratul a apăsat butonul auriu. Emoționată, Daria nu a realizat ce i se întâmplă cu adevărat. Ulterior, a izbucnit în lacrimi de fericire.

”Mă simt plină de emoții de tot felul, dar nu rele. Sunt de la excepționale în sus. Încă nu conștientizez ce s-a întâmplat. Inițial nu am știut ce s-a întâmplat. Sunt foarte emoționată, nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo, sunt total pe altă planetă. Nu am idee dacă a fost real ce s-a întâmplat sau dacă doar am visat. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat, e totul în ceață. M-am emoționat, dar emoționat e puțin spus, doar că nu îmi găsesc cuvintele. Înseamnă foarte mult, mereu mi-am dorit să ajung pe o scenă mare și să se întâmple un lucru mare. E prima mea experiență de genul ăsta și sunt foarte uimită și mândră de mine”, a mărturisit Daria.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Mama Denisei Răducu, scene sfâșietoare la mormântul fiicei

Andreea

O șopârlă uriașă a îngrozit clienții unui supermarket în Thailanda. Cum a apărut în centrul comercial

Andreea

Petreceri cu vedete, “sparte” de Poliție Printre „ilegaliști” s-au numărat Adrian Minune, Alex Velea, Antonia, Puya ori Bianca Drăgușanu

Andreea