Cele mai noi stiri online
Recomandari

Dati-mi un ceas sa-mi stapanesc timpul!

stiri

Timpul, copil zvapaiat, imi scapa mereu printre degete si se ascunde mereu de mine. Cateodata il strig si se ascunde. Se face ca nu ma aude, iar mie imi pare rau ca l-am pierdut. Sunt inca tanar, dar imi dau seama ca nu se mai poate asa! Trei ore in fata monitoarelor, doua ore in oras, doua la intalnire, televizor, jocuri, ganduri, dat frau liber imaginatiei…

Imi vine in minte citatul celebru:”Timpul inseamna bani”, iar constiinta raspunde hotarata: ceasuri barbati. Apoi ma gandesc la toti barbatii responsabili pe care-i cunosc. Duc o viata plina de familie, cu responsabilitati, dar si cu bucurii imense. Nu se simt niciodata singuri sau in plus de sarbatori!

De ce toti prietenii mei familisti poarta ceas de mana? “Ca sa nu intarzie si sa nu-i certe nevestele la intoarcere, raspunde componenta de copil din mine.”
Cum, nu stiati? Indiferent de varsta, in fiecare om, intr-o parte a creierului ramane un compartiment de copil ca sa-i putem intelege pe cei mici.
Ceasuri de mana pentru contabilizarea orelor de fericire, staruieste partea adulta a mintii mele!”

M-am hotarat! Imi cumpar un ceas original, elegant si precis, de pe Ceasmania, ma angajez (adica incetez sa mai tai frunza la caini, cum ar zice tata), imi stapanesc timpul si imi organizez viitorul. Am copilarit destul, acum trebuie sa indeplinesc indatoririle sfinte pe care le are un om pe pamant: sa ma angajez, sa-mi intemeiez o familie, sa fac si sa cresc un copil impreuna cu viitoarea mea sotie, sa facem o casa si sa plantez multi pomi pentru cei ce vor veni dupa mine.

Intru hotarat pe Ceasmania si ca sa nu pierd iar timpul printre miile de modele de ceasuri, recurg la ajutorul filtrelor si in timp ce le aplic (rezistent la apa, carcasa din inox, geamul din cristal safir…) repet in gand rugamintea:”Dati-mi un ceas bun sa-mi stapanesc timpul!”

Related posts

Complexitatea site-urilor romanesti

stirile24

Gravura de calitate

stirile24

Concepto Basic – un stil care mi se potriveste

marius