Cele mai noi stiri online
Afaceri IT

De ce sa alegi gazduirea partajata pe un server securizat?

Este vorba despre o formula de gazduire web care le permite mai multor site-uri web sa isi imparta resursele informatice puse la dispozitia lor prin intermediul unui server comun. Instalatiile tehnice (spatiu disc, procesoare) sunt suficient de puternice pentru a permite stocarea ansamblului datelor fiecarui site gazduit si drept urmare, al fiecarui utilizator. Fiecare site internet care beneficiaza de gazduire partajata pe server securizat dispune de propriul sau domeniu si datele sunt stocate pe o parte a discului care ii este rezervata.

Cui se adreseaza gazduirea partajata pe un server securizat?

Acest tip de gazduire este extrem de apreciata de catre debutanti deoarece nu necesita cunostinte tehnice speciale. Gazduirea partajata pe server securizat este recomandata in special pentru blogurile sau site-urile web mai mici al carui numar de vizitatori este destul de restrans si traficul este moderat.

Dupa cum ii spune si numele, gazduirea partajata pe un server securizat permite partajarea costurilor: in masura in care ansamblul resurselor aceleasi platforme sunt impartite intre diferitii utilizatori, acestia din urma impart in egala masura si costurile ceea ce le permite sa faca economii deloc de neglijat. In plus, taxele de mentenanta, actualizarile sau eventualele reparatii ale serverului intra in grija furnizorului. Acesta din urma pune la dispozitia proprietarului de site servicii care permit administarea site-ului in doar cateva click-uri cu totala autonomie.

Optand pentru o gazduire securizata propusa de furnizorul de gazduire web, poti garanta securitatea site-ului tau. Acesta din urma se va bucura de o infrastructura mai robusta si mai securizata. Vei beneficia in egala masura de mai multe masuri de protectie standard. Ai de ales intre doua tipuri de gazduire, cea partajata si cea dedicata. Ambele vin cu avantaje si dezavantaje. Gazduirea partajata este o solutie simpla si economica insa nu tu alegi cand sa faci actualizarile.

Care sunt cele mai bune servicii gazduire partajata in 2020?

Fast Comet este cea mai buna optiune de luat in considerare atunci cand esti in cautarea unei solutii de shared hosting insa nu isi doreste sub nicio forma calitatea. Fast Comet este o solutie de gazduire care ofera Cloudflare CDN gratuit ceea ce face sa creasca si mai tare viteza totala a site-urilor de pe server.

Hostinger ofera mai multe planuri de gazduire accesibile, de inalta calitate, incepand cu Gazduire Web Single, care este dedicat proiectelor cu un singur webstite si terminand cu planul Gazduire Web Bussines, cu un trafic crescut si afaceri in plina expansiune. Hostinger este cunoscut pentru faptul ca ofera produse si servicii premium, la cele mai mici preturi din industrie. Un serviciu care merita cu siguranta incercat.

Hostwinds beneficiaza de latime de banda nelimitata, spatiu tehnic live 24/7, oferind un nivel de shared hosting cum nu se mai gaseste nicaieri altundeva. Ofera performante foarte bune, stabilitate si securitate sporita. Fie ca vorbim despre un blog personal sau despre site-uri cu trafic intens, Hostwinds a prevazut cele necesare pentru acestea.

Related posts

Mini Drona iUni X6, Verde

stirile24

Samsung relansează aplicația #TomorrowMe cu un concurs și o caravană națională

marius

Povestea laptopurilor HP

ovidiu