Cele mai noi stiri online
Stiri

De ce sa alegi un plic persoanlizat in detrimentul unui plic traditional

stiri

Comunicarea este o parte vitala a oricarei afaceri. Desi in marea majoritate a timpului folosim internetul pentru a comunica atat cu partenerii, cat si cu colaboratorii, clientii sau angajatii, scrisorile oficiale sunt inca prezente in viata fiecarei afaceri.

Iar in momentul in care se iveste nevoia de a transmite un mesaj prin intermediul unei scrisori, plicul prin care acesta este trimis trebuie sa fie unul care sa atraga atentia. Tocmai din acest motiv, te sfatuim sa alegi plicuri personalizate in detrimentul plicurilor simple, albe.

Cand discutam insa despre plicuri care atrag atentia, nu ne referim la plicuri colorate strident, sau cu tot felul de stickere lipite pe el. Aceste plicuri nu transmit profesionalism si nu sunt potrivite afacerilor care vor sa transmita un mesaj de incredere, un mesaj serios sau care au o activitate formala.

De ce sa alegi plicuri persoanlizate?

Plicurile personalizate pot avea un impact neasteptat de mare, mai ales atunci cand sunt personalizate in ton cu valorile si nisa afacerii. Este recomandat sa alegi plicuri personalizate pentru afacerea ta, ca atunci cand esti nevoit sa transmiti un mesaj prin posta, destinatarul sa recunoasca imediat expeditorul mesajului. In acest fel te asiguri si de faptul ca scrisoarea pe care ai expediat-o nu va ajunge direct in cosul de gunoi, sau nu va fi uitata in fundul unui sertar, ci cel mai probabil va fi deschisa si citita printre primele.

Atunci cand trimiti o scrisoare, plicurile sunt cele care vorbesc in locul tau. Si la fel ca si in cazul intalnirilor fata in fata, prima impresie conteaza si este foarte importanta. Tocmai de aceea, un plic personalizat va atrage mereu atentia, se va diferentia de celelalte si va fi mult mai usor de observat.

Cum personalizezi plicurile afacerii tale?

In ceea ce priveste eficienta plicurilor personalizate, chiar si un plic simplu personalizat, doar cu logo-ul afacerii se va evidentia din toata corespondenta, expeditorul va fi identificat mai usor iar rata de citire a mesajului va creste considerabil.

De cele mai multe ori firmele aleg calea simpla de personalizare a plicurilor. Ceea ce inseamna ca imprima logo-ul afacerii pe fiecare plic in parte si folosesc aceleasi plicuri indiferent de informatia pe care o transmit. Aceasta abordare poate avea ata parti pozitive, cat si parti negative.

Faptul ca indiferent de informatia care se afla in plic, plicul este acelasi il poate incurca pe destinatar si poate sa ii dea impresia ca a mai deschis un plic cu acelasi continut, iar mesajul poate ramane necitit. Tocmai din acest motiv, iti sugeram ca, in special in cazul trimiterilor regulate de corespondenta catre clienti, plicurile sa contina elemente grafice care sa le distinga de cele anterioare. Aceste elemente pot fi diferite in functie de sezon, de tipul campaniei, de tipul mesajului pe care il transmiti, etc. Elementele pe care le schimbi, nu trebuie sa schimbe in totalitate identitatea vizuala a brand-ului. Trebuie sa ai grija ca afacerea ta sa fie in continuare reconoscibila dupa elementele de pe plic.

Alege sa folosesti si tu plicuri personalizate in detrimentul plicurilor simple, albe si lasa-ti partenerii si clientii sa te recunoasca mult mai usor. Achizitioneaza-ti si personalizeaza-ti plicurile de pe site-ul celor de la Agrafa Print si profita de serviciile profesioniste ale acestora.

Related posts

Cum aleg un avocat drept penal? Câteva sfaturi care vă vor soluționa problemele

ovidiu

Probleme la locul de muncă? Un avocat dreptul muncii ne poate oferi cele mai bune sfaturi!

ovidiu

Ai o pardoseala veche din beton? Foloseste OB Restore Concrete System pentru restaurare!

razvan