Cele mai noi stiri online
Sport

Decizie istorică în Liga 1! Un fotbalist român a fost suspendat pentru doi ani

Comisia de Disciplina a FRF a dictat, luni, o suspendare record. Atacantul Mihai Vodut, in prezent sub contract cu Chindia Targoviste, a fost suspendat pentru doi ani si amendat cu 300.000 de lei!

Pedepasa vine dupa ce fosta iubita a fotbalistului a dezvaluit ca acesta paria chiar pe meciurile propriei echipe in perioada in care era sub contract cu Viitorul. La inceputul anului, dupa dezvaluirile din presa, Viitorul l-a concediat pe Vodut.

“In baza articolului 60, alin 5 din Regulamentul Disciplinar se sanctioneaza paratul Vodut Mihai cu masura interzicerii oricarei activitati legate de fotbal pentru 2 ani si obligarea la plata unei penalitati sportive in cuantum de 300 000 de lei. Decizia este excutorie incepand cu data pronuntatii acestei hotarari, in temeiul articolului 117, alin 2 din Regulamentul disciplinar”, se arata in comunicatul Comisiei de Disciplina, potrivit Sport.ro.

Mihai Vodut are 25 de ani si a mai jucat in cariera sa pentru Chindia Targoviste, FC Voluntari, FC Viitorul si Beitar Ierusalim.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Ce adversare va avea România la turneul masculin de fotbal al Jocurilor Olimpice de la Tokyo

stirile24

Genk solicită italienilor de la Lazio Roma o sumă uriașă în schimbul lui Ianis Hagi

stirile24

George Țucudean pleacă de la CFR Cluj!

stirile24