Cele mai noi stiri online
Sport

Dennis Man este dorit de Fiorentina din Serie A

Dennis Man are un sezon excelent, poate cel mai bun de când îmbracă tricoul roș-albastru de la FCSB. Tânărul fotbalist în vârstă de 22 de ani a reușit în prima parte a sezonului să marcheze 15 goluri și să ofere șapte pase decisive coechipierilor săi.

Dennis Man a reușit astfel să atragă atenția mai multor echipe din străinătate care își doresc semnătura acestuia. Încă de la finele anului trecut, când a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului, Man era ca și transferat de diferite echipe. Prețul solicitat de Gigi Becali este marele impediment în calea realizării unui transfer, 15 milioane de euro!

Totuși se pare că există o formație care ar fi dispusă să ofere o sumă destul de apropiată de pretențiile latifundiarului care finanțează FCSB. Fiorentina este gruparea de tradiție din Serie A care vrea să-l achiziționeze pe talentatul fotbalist.

Site-ul violanews.it scrie că tratativele dintre cele două părți au început de câteva zile, dar și că Dennis Man ar fi de acord cu acest transfer. ”Man consideră că Fiorentina este destinația perfectă pentru a progresa,” scriu italienii. Se pare că și Adrian Mutu, fostul fotbalist al Fiorentinei, a pus o vorbă bună pentru elevul de la naționala de tineret.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Motivul pentru care Rădoi s-a opus numirii lui Dică drept selecționer al naționalei Under 21

stirile24

Pe lista FRF se află șapte antrenori! Cinci vor intra în finală, iar Burleanu va desemna înlocuitorul lui Contra

stirile24

Antrenorul ultimului deceniu din fotbalul mondial

stirile24