Cele mai noi stiri online
Sport

Diana Belbiță, snopită în bătaie la debutul în UFC

Diana Belbiță, 23 de ani, a debutat cu o înfrângere în UFC. Românca a pierdut prin decizie meciul de la Boston cu englezoaica Molly McCann, scor 26-30.

Diana Belbiță, supranumită “Prințesa Războinică”, a fost depășită clar de adversară, într-un meci care a avut loc la Boston. Molly McCann a fost mai bună în lupta la sol, având un moment decisiv în runda a doua.

Diana Belbiţă a fost pusă la podea și a primit o serie violentă de lovituri din partea adversarei, nereușind ulterior să revină ca să echilibreze scorul. Diana Belbiţă a încasat 126 de lovituri şi a trimis doar 104.

Citește și:  INNA COFFEINA, CEA MAI FRUMOASĂ BLOGGERIŢĂ DIN REPUBLICA MOLDOVA, A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT TERIBIL! VIDEO ȘI FOTO

Diana Belbiță a devenit luptătoare profesionistă în 2014, având 12 victorii și 5 înfrângeri. E multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo și kickboxing.

Sursa foto: twitter, facebook

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

LPF a făcut anunțul! Video arbitraj în Liga 1 începând cu sezonul 2020-2021

stirile24

​VIDEO Meci nebun la Torino – Juventus a condus Napoli cu 3-0, a fost egalată, dar a câștigat grație unui autogol în minutul 90+2 – Fotbal

stirile24

Ce jucători vrea Mirel Rădoi să ia la Jocurile Olimpice de la Tokyo

stirile24