Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Diana Matei și Marian Cleante, dezvăluri despre al doilea copil: ”Nu e neapărat complicat!”

Diana Matei și Marian Cleante au luat în piept întrebarea, la un post de televiziune: sunt pregătiți pentru a avea al doilea copil? Cei doi cântăreți nu au ocolit răspunsul.

Diana Matei și Marian Cleante au fost întrebați, la o emisiune, despre mai multe aspect ale vieții lor, despre rolul de părinte, dar și despre un al doilea copil, dacă au de gând să facă și acest pas, ei având un băiețel. (CITEȘTE ȘI: DIANA MATEI ȘI MARIAN CLEANTE S-AU CĂSĂTORIT, ÎN SECRET, DUPĂ 15 ANI DE RELAȚIE! IMAGINI FABULOASE DE LA NUNTĂ)

Diana Matei și Marian Cleante, dezvăluri despre al doilea copil: ”Nu e neapărat complicat!”

Diana a fost aceea care a tăiat-o, scurt: nu se gândește la așa ceva! A invocate faptul că, dacă s-ar fi întâmplat la o distanță de 2-3 ani de la nașterea lui Ianis, era cu totul altceva. „Cred că aș spune cu fermitate că ne oprim și-ți zic și de ce. Mi se pare că nu e neapărat complicat. Mă simt vinovată tot timpul că nu simt mai mult timp cu Ianis. Este sentimentul ăsta atât de copleșitor uneori… Probabil că dacă s-ar fi născut un alt copil imediat după, la un an, doi sau chiar și trei, ar fi fost într-un fel. Ianis are șase ani. Nu se pune problema că m-aș simți eu fizic cu probleme să nu fac un copil. Strict din punct de vedere al timpului”, a spus Diana Matei.

Diana Matei și Marius Cleante sunt împreună de nu mai puțin de 19 ani. Cei doi s-au căsătorit mai târziu, în 2018, la trei ani după ce s-a născut Ianis.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Victor Slav a pierdut procesul cu statul. Ce au constatat judecătorii

Andreea

Accident grav pe telecabina Stresa-Mottarone. 13 morți și doi copii transportați de urgență la spital

Andreea

Povestea care va impresiona toți românii. Ce s-a întâmplat cu doi soți, în supermarket, după ce și-au dat seama că-și pot permite numai o pulpă de pui

Andreea