Cele mai noi stiri online
Actualitate

Distractie cu barcute gonflabile si hidrobiciclete

Unele dintre cele mai in trend echipamente pentru a-ti petrece timpul liber in sezonul cald si la foarte mare cautare in ultimul timp sunt desigur hidrobicicletele si barcutele gonflabile. Si daca te numeri printre cei care deja au incercat astfel de activitati si te pasioneaza, atunci nu trebuie sa ratezi aceste produse ce se regasesc in gama de produse ale magazinelor din domeniul locurilor de joaca. Activitatile pe apa reprezinta o modalitate perfecta pentru a petrece o zi relaxanta alaturi de familie. Pe langa faptul ca sunt o idee foarte buna drept  cadou pentru copiii dumneavoastra, reprezinta si prilejul perfect pentru a lua parte la activitati impreuna. Sunt potrivite copiiilor de varste diferite si sunt perfecte pentru a le folosi atat in piscina cat si pe lac, insa sub supravgherea atenta de catre adulti desigur.

            Sa le luam pe rand. Hidrobicicletele sunt o adevarata distractie pentru iubitorii de pedalat. Daca ai mers vreodata pe bicicleta si probabil ca exista mici sanse sa nu o fi facut-o, atunci vei stii cum sa manevrezi o hidrobicicleta. Si chiar daca nu te-ai urcat vreodata pe o bicicleta si chiar daca nu stii sa pedalezi, sa inveti sa folosesti hidrobicicleta este foarte simplu. Doar te urci pe locul tau si incepi sa pedalezi. Vei vedea ca este atat de simplu de parca ai fi facut acest luru toata viata. Exista diverse variante de hidrobiciclete Waterboyz, ce pot fi folosite doar de 2 sau 3 persoane, insa se poate opta si pentru varianta de activitate de grup, alegand o varianta de hidrobicicleta nu doar pentru 4 persoane, ci chiar si pentru un grup de 6 la numar. Aceste accesorii chiar va garanteaza o adevarata distractie pe apa. Puteti aleg din muneroasele diferite modele si culori, deoarece acestea vin in modele pentru toate gusturile. Daca doriti sa va bucurati de unul singur de putin timp liber, puteti opta pentru hidrobicicleta individuala, pe care o puteti folosi pentru o plimbare pe lac sau o puteti lua cu dumneavoastra la mare. Este foarte usor de montat ca si de transportat, astfel incat ar trebui sa fie nelipsita din orice concediu pe care il planificati.

            Si am ajuns la capitolul barcute gonflabile . sa fim seriosi, puteti numi o singura persoana careia sa nu ii place sa se plimbe cu barca? Orice copil cat de mic viseaza la acest lucru si nu de putine ori isi manifesta dorinta de a fi ei ei care sa le si “conduca”. In magazinele ce dispun astfel de produse, veti gasi cu siguranta diverse modele, potrivite atat pentru fetite cat si pentru baietei. Daca fetita dumnevoastra este insa speriata de o astfel de actiitate, puteti sa o atrageti prin a-i lua o barcuta sub forma de ratusca, vacuta , lebada sau alte modele deosbite. Baieteilor le puteti trezi interesul prin alegerea unei barcute cu diverse forme, sau pot alege varianta de barcuta simpla, aspectul aestora fiind pur estetic, fara a influenta gradul de distractie. In functie de varsta copilului se poate opta pentru barcuta electrica sau pentru varianta de barcuta cu pedale, ambele disponibile sub diferite forme si culori. Copiii pot face adevarate curse cu barcutele in imensele piscine special amenajate in acest scop. Distractia este garantata.

Related posts

Schimbarile din lumea online

stirile24

Când toate avantajele sunt la (înde)mâna ta

ovidiu

Trucuri deosebite pentru momente deosebite

stirile24