Cele mai noi stiri online
Actualitate

Distractie sau relaxare? Iata cateva sfaturi pentru un sejur la mare

Fiindcă sezonul estival a sosit, toţi romanii, se pregătesc de concediu, vacante şi fiecare optează fie pentru staţiuni exotice, fie pentru staţiuni, care să le ofere relaxare şi odihnă. Adesea majoritatea aleg locurile care să le ofere şi baze de tratament, în condiţiile în care aleg o anumită staţiune pentru a rezolva anumite problem de sănătate.

Însă, majoritatea şi cea mai mare parte de turiştilor aleg să meargă pentru distracţie şi relaxare. Să vedem care sunt cele mai căutate locuri şi cât de bine cotate sunt acestea.

Cea mai mare parte a tineretului alege să meargă în Vamă Veche, alţii însă prefera locurile liniştite precum Eforie Nord, Eforie Sud, Saturn, însă sunt şi persoane care aleg staţiunile mai luxoase precum Mamaia.

Vama Veche

Vama nu este o staţiune a luxului, nu este o staţiune a cluburilor şi nu este o staţiune a luminilor şi pretenţiilor, aşa că nu se aliniază la standardele impuse pe restul litoralului de staţiuni precum Mamaia. Aici totul este simplu, iar cazarea nu face discrepanta de la regulă. Simplu nu înseamnă însă lipsit de personalitate, iar în Vamă există unele dintre cele mai memorabile, de suflet şi greu de uitat opţiuni de cazare.

Turiştii care ajung în Vamă vin adesea cu cortul, cu maşina sau doar cu câteva zeci de lei în buzunar, astfel că hotelierii şi cei care oferă cazare în Vama Veche, cea mai sudică staţiune de pe litoralul românesc trebuie să prezinte oferte pe măsură.

În Vamă Veche cazare de lux înseamnă de obicei un hotel de 3 stele, categorie din care Vama Veche găzduieşte doar câteva.

Mamaia şi Eforie Nord

Despre Eforie Nord putem spune, că a devenit una din cele mai căutate staţiuni, întrucât are o plajă superbă şi imensă. Mamaia este, a fost şi va fi întotdeauna punctul de atracţie, întrucât oferă diverse posibilităţi de distracţie, spaţii frumos amenajate şi nu numai. Vă lăsăm pe dumneavoastră să experimentaţi şi să veniţi cu veşti bune.

Related posts

Axis a lansat serverul pentru inregistrari video AXIS Camera Station S1116

marius

Primele declaratii ale sotiei lui Morosanu dupa “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”: “Emisiunea nu a fost deloc…”

stirile24

Vânzare record a unui tablou impresionist

ovidiu