Cele mai noi stiri online
Actualitate

E timpul pentru o schimbare

Se pare a in fiecare an trebuie sa fac cate o schimbare in apartament. Anul trecut am schimbat canapeaua, iar anul acesta imi voi schimba salteaua.

Doresc sa fac aceasta schimbare din cauza ca vechea saltea numai este destul de confortabila si de multe ori ma trezesc in toi de noapte cu dureri de spate. Insa am auzit ca magazinul online saltele-online.ro comercializeaza o gama vasta de saltele profesionale, iar gama lor de produse poate satisface gusturile in materie de saltele ale oricarui client.

Nu am ezitat si curiozitatea m-a adus pe pagina web a celor de la saltele-online.ro pentru a vedea gama lor de produse. Mi-a trebuit ceva timp sa deslusesc are saltea ar fi mai adecvata pentru nevoile mele deoarece site-ul ofera:

– Saltele cu plasa de arcuri

– Saltele cu memory foam

– Saltele cu arcuri independente

-Saltele cu latex

– Saltele cu spuma poliuretanica

– Saltele cu materiale Bio

Cu o astfel de gama nu este deloc usor sa alegi insa, dupa ce m-am documentat am decis sa aleg o saltea pe masura nevoilor mele fara sa depasesc bugetul.

Am ales sa cumpar salteaua Yoga Latex Cocos, o saltea convenabila din punct de vedere financiar si de calitate.

Salteaua a fost conceputa sa aiba doua fete distincte ca duritate. O fata foarte ferma si o fata elastica.

   Fata ferma poate fi utilizata:

–   Pentru relaxarea muschilor (indeosebi pe centura umerilor pentru persoane ce lucreaza foarte mult la birou)

–  Fata elastica este folosita in mod permanent pentru somn. In timpul crizelor lombare, cand necesita un suport foarte ferm.

Pentru a avea aceste performante materialele folosite sunt latexul, fibra de cocos si AirFlex-ul cu circulatie deschisa pentru ventilare. Pentru a pastra un mediu sanatos pentru somn, husa are micro capsule de Aloe Vera inserate in fibra de textil. Aceste capsule se activeaza prin presarea saltelei de catre corp, in timpul somnului.

Recomand cu incredere produsul!

Related posts

Cadouri ieftine si bune in timp rapid

stirile24

Bianca Dragusanu se muta din apartamentul ei de fite din Tei!

stirile24

Proiectul de amenajare a Crângului Petreşti, scos la licitaţie

stirile24