Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Eba „negociază” împăcarea cu Tomată, dar împarte timpul cu…

În timp ce își „negociază” împăcarea cu Tomată, Elena Băsescu își ocupă timpul cu… plățile bancare. CANCAN.RO a întâlnit-o pe mezina fostului președinte al României pe Calea Dorobanți, în Capitală, la o mică plimbare cu fiica sa cea mică și cu bona.

Elena Băsescu a ieșit la plimbare, vineri după-amiază, cu scopul de a face, probabil, și o tranzacție bancară. Fiica lui Traian Băsescu a plecat de acasă spre zona Dorobanți, unde a oprit la o filială BRD, care, spre dezamăgirea ei, era închisă.

Îmbrăcată casual, într-o pereche de pantaloni albaștri cu talia înaltă, care îi puneau în evidență silueta slim, o bluză de culoare vișinie, un coc simplu și cu un machiaj finuț, EBA s-a admirat în ferestrele clădirii înainte să pășească spre bancă, asigurându-se că totul este în regulă la aspectul său fizic.

În acest timp, fiica sa cea mică, Anastasia, o aștepta în mașină, împreună cu bona filipineză a copiilor.

(VEZI ȘI: Elena Băsescu seamănă tot mai mult cu Bianca Drăgușanu?!)

Elena Băsescu, plimbare pe Calea Dorobanți

Scurtă plimbarea cu fetița

După ce a găsit închis la bancă, EBA s-a întors rapid către casă, în zona Unirii, Udriște, acolo unde fiica fostului președinte al României locuiește împreună cu cei trei copii ai săi.

Ajunsă la destinație, bruneta s-a ocupat de bagaje și de parcarea mașinii, în timp ce bona a luat fetița, care tocmai adormise, și a dus-o în casă, în brațe.

(CITEȘTE ȘI:  A lăsat politica pentru afacerea cu haine! În plină pandemie de coronavirus, Elena Băsescu face bani frumoși)

EBA și Tomată, împăcarea anului?

După divorțul care a avut loc în urmă cu aproximativ doi ani, se pare că Tomată și EBA fac pași unul către celălalt. Tânărul om de afaceri ar fi mai hotărât ca niciodată să-și petreacă restul vieții alături de femeia care l-a făcut tătic pentru prima dată.

Faptul că au ales să încheie legătura amoroasă în cel mai decent mod posibil i-a ajutat enorm. Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe au păstrat o relație frumoasă, în principal de dragul fiicei lor. Iar acest lucru s-ar putea finaliza, potrivit informațiilor CANCAN.RO, cu o reîmpăcare.

În ultima perioadă, cei doi s-ar fi apropiat din nou și nu este exclus să formeze, din nou, un cuplu. Părțile par a fi deschise la o nouă legătură, iar Anastasia reprezintă, clar, unul dintre motive.

EBA și Tomată „negociază” împăcarea

De câteva luni, Cătălin Tomată ar fi lăsat deoparte petrecerile și s-ar fi dedicat fetiței sale, dar și afacerilor. Lucru care nu ar fi avut cum să nu o sensibilizeze pe Elena Băsescu. De altfel, cei doi s-au înțeles perfect în ultimul timp, mărturie fiind faptul că fiica fostului președinte al României a lăsat-o pe micuța Anastasia fără nicio problemă cu tatăl ei, indiferent de oră sau perioadă. Până la împăcare ar mai fi doar un pas.

EBA și Tomată se află acum în perioada negocierilor, iar bruneta i-ar fi trasat tatălui fetiței sale și câteva condiții, cu care omul de afaceri ar fi fost total de acord. Rămâne acum de văzut când cei doi vor anunța, și oficial, că au reluat povestea de iubire. Ce-i drept, în prezent, merg pe drumul cel bun, iar ultimele evenimente țin să întărească „inevitabilul”, anume ca Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe să formeze, din nou, un cuplu.

Elena Băsescu are doi copii cu Syda și o fetiță cu Cătălin Tomată

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, zis Tomată, au împreună un singur copil, pe micuţa Anastasia (3 ani). Sofia Anais (7 ani și jumătate) şi Traian (6 ani și jumătate), ceilalţi micuţi cu care EBA se mândrește, provin din căsătoria ei cu Bogdan Ionescu, zis Syda.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat în 2016, după patru ani de căsnicie. “Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau.

E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună”, a dezvăluit EBA, la scurt timp după divorțul de Syda.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Horoscop zilnic 15 mai 2021. Racii sunt optimiști și generoși

Andreea

VIDEO | Captivă în apartamentul cuprins de flăcări, o femeie obeză a fost salvată în ultimul moment de vecinii ei

Andreea

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi. Care sunt zonele din țară în care se vor înregistra averse, grindină și vijelii

Andreea