Cele mai noi stiri online
Revista Presei

ECOURI Gala Bursa – un triumf – 16.11.2019

UPDATE – Guvernul României a publicat fotografii de la Gala BURSA pe pagina sa de Facebook (vezi galeria foto) 

Peste 500 de invitaţi au participat, joi seară, la Gala Bursa de la Palatul Parlamentului, sărbătorind cei 29 de ani de apariţie neîntreruptă a Ziarului BURSA.

Premierul României, Ludovic Orban, prezent la eveniment alături de alte personalităţi din piaţa de capital, piaţa bancară, din afaceri şi din politică, i-a felicitat pe jurnaliştii Ziarului BURSA pentru longetivitate într-un mediu concurenţial şi pentru susţinerea pieţei de capital, necesară în economia de piaţă, lansând un puternic semnal de încurajare pentru mediul de afaceri.

Grupul de Presă BURSA a primit elogii de la: Sorin Lazăr – Preşedintele Comisiei pentru Buget, Finanţe şi Bănci din Camera Deputaţilor; Virgil Popescu – Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri; Adrian Tănase – Directorul General al Bursei de Valori Bucureşti; Dan Paul – Preşedintele Asociaţiei Brokerilor; Florin Dănescu – Preşedintele Executiv al Asociaţiei Române a Băncilor.

Încă din timpul desfăşurării Galei, participanţii şi-au exprimat admiraţia pentru eveniment ca fiind unul dintre cele mai importante ale anului, faţă de buna organizare, frumuseţea decoraţiunilor şi minunata alegere a momentelor artistice susţinute de Elena Gheorghe şi band-ul acesteia, dar şi de soprana Daniela Bucşan.

Premianţii galei au mulţumit organizatorilor, iar unii dintre participanţi au făcut-o pe reţelele de socializare pentru participarea la eveniment, între care Bursa de Valori Bucureşti, Credit.ro, Electrica Furnizare, Romgaz, Digi | RCS/RDS, Smart City, MET România , Life Dental Spa.

O parte dintre mesajele lor se regăsesc în galeria foto.

O prezentare mai amplă a Galei BURSA se va regăsi în ediţia de luni a Ziarului BURSA.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

BEC îşi va revizui ţinta de inflaţie în evaluarea strategiei de politică monetară – 23.01.2020

stirile24

Guvernul britanic vrea să introducă carantină obligatorie pentru cei care sosesc din străinătate – 09.05.2020

stirile24

Bursele europene au închis în apreciere – 19.11.2019

stirile24