Cele mai noi stiri online
Actualitate

Educatia moderna da roade

Generatia din ziua de astazi nu se poate compara cu ceea ce a fost in urma cu 20 de ani. Copiii sunt mult mai independenti si cauta sa fie cat se poate de unici. Atunci cand ai de-a face cu o clasa cu 20 de copii, cu personalitati diferite, este greu sa le tii piept si de aceea trebuie sa implementezi o metoda moderna de a preda.

Am inceput cu proiectorul de imagini, astfel ca toata clasa sa poata urmari lectia simultan, fara sa avem nevoie de carti, ca apoi lectia sa evolueze intr-un mod si mai avansat. Fiecare elev poate citi tema de pe tableta personala si poate sa schimbe raspunsuri cu profesorul prin email. Acest lucru i-a atras si mai mult, insa ce i-a facut sa stea cuminti in banci?

Produsele de mobilier scolar de la Mobman! Fara aceasta gama de banci scolare si table scolare nu cred ca as fi reusit sa cumintesc clasa. Atunci cand le-am promis o metoda moderna de studiu, am promis si ca vom investi in bunurile din clasa, printre care si bancile in care stateau.

Stiind cat de mult le plac lucrurile noi, impreuna cu responsabili didactici din biroul de achizitii am ales ca mobman.ro sa fie magazinul de unde ne aprovizionam. Acest magazine detine o gama vasta de mobilier scolar, adaptat pentru nevoile claselor 1-4, dar si pentru cei la gradinita.

Preturile sunt mereu foarte bune pe acest site, iar calitatea produselor nu are concurenta cu niciun alt magazin.

Odata ce am plasat comanda nu am luat doar pentru clasa mea, ci pentru jumatate din clasele de 1-4 din scoala. Montajul a fost relativ usor, fiind asistati de specialisti montatori, toate bancile si scaunele au fost montate in decursul unei zi de munca.

Mobman.ro a oferit entuziasmul de a invata unei intregi clase!

Related posts

Matematica pe intelesul tuturor

marius

Cadouri ieftine si bune in timp rapid

stirile24

House Beautiful: Passive House A Green Dream Come True

eduard