Cele mai noi stiri online
Entertainment

Ei vor reprezenta Romania la Eurovision 2015! Vezi cine merge la Viena!

Preferintele publicului s-au indreptat spre piesa celor de la Voltaj care au primit peste 4500 de voturi si au luat 12 puncte. Juriul a fost in asentimentul celor de acasa si a acordat si el punctele tot celor de la Voltaj.

Asa ca anul acesta, la Viena, Romania va fi reprezentata de Voltaj cu piesa “De la capat”.

Pe locul al doilea s-a clasat Luminita Anghel cu un total de 18 puncte, in timp ce pe ultima treapta a clasamentului s-a pozitionat Ovidiu Anton cu un total de 15 puncte.

“Eu cred ca mesajul transmis a fost bun si oamenii au rezonat la el. Ne bucuram ca in aceste saptamani am dat ceva rezultate bune”, a declarat Calin Goia, solistul celor de la Voltaj.

Inca de la inceputul saptamanii, a fost vehiculata ideea ca Voltaj va castiga finala nationala, iar in jurul trupei s-a creat un adevarat scandal. Acum cateva zile o scrisoare semnata de mai multi fani ai show-ului Eurovision a fost adresata lui Stelian Tanase. Cu degetul a fost aratata Liana Stanciu, cea despre care se spune ca ar fi tras sforile ca cei de la Voltaj sa castige.

Azi-noapte, Elena Carstea s-a aratat nemultumita de faptul ca Voltaj reprezinta Romania la Eurovision. Aceasta a postat imediat dupa aflarea rezultatului un mesaj pe pagina de Facebook a Luminitei Anghel: “Sincer, imi pare extrem de rau, le-ai dat clasa cu cantatul si cred ca au facut o mare greseala de data asta. Esti o adevarata profesionista. Respect!”

Sursa: [WOWBiz]

Related posts

Sportul si beneficiile asupra dezvoltarii copilului

ovidiu

Nu mai are nicio rusine! Loredana Chivu, fara chiloti la TV!

stirile24

O aroma exotica in viata ta

stirile24