Cele mai noi stiri online
IT

Electronice & IT Biasicom

stiri

Electronice & IT Biasicom

Electronice & IT de cea mai buna calitate joaca un rol foarte important in viata omului din prezent , fiind aproape indispensabile pentru acesta . Cel mai indispensabil aparat electronic pentru omul de azi il reprezinta telefon , care acapareaza fiecare moment din viata individului. Pe langa telefon exista o gama destul de mare de elecronice care au un rol important in viata acestuia , facand-o mai placuta si relaxanta din puncte de vedere pozitive dar adaugand si un plus stres si neliniste din puncte de vedere negative in viata cotidiana a acestuia precum : tableta , televizor , laptop , PC , aparat foto , console jocuri si exemplele pot continua .

Telefoane

TELEFON MOBIL APPLE IPHONE 6S
TELEFON MOBIL APPLE IPHONE 6S

Din punctul meu de vedere , telefonul reprezinta cel mai indispensabil obiect din viata unei persoane , acesta avand un rol foarte important . Eu personal il consider ca fiind o parte din mine de care nu ma pot desparti decat atunci cand intru in dus , nu ca acesta nu ar fi waterproof si ar putea sa ma insoteasca si in cabina de dus . Nu sunt singura persoana care este dependenta de telefon , daca se poate spune asa , insa il consider ca fiind cel mai bun mod de comunicare cu cei din jur , atunci cand acestia nu pot fi prezenti fizic langa tine , iti ofera o multitudine de posibilitati si este un bun antidot anti-plictiseala . Chiar daca se considera ca telefonul a acaparat viata personala si a slabit relatiile de interactiune intre persoane , reprezinta in prezent cel mai simplu si sigur mod de comunicare dar si de informare .

 

 

 

Laptop-uri

LAPTOP ASUS X550VX-XX015D
LAPTOP ASUS X550VX-XX015D

O foarte buna inventie a omenirii in prezent tind sa cred ca este reprezentata de aparatul electonic numit ”laptop”. Daca la inceput era calculatorul , obiectul ala format din unitate , monitor si o multitudine de cabluri imprastiate prin toata camera de care era inevitabil sa nu te impiedici si bineinteles sa pomenesti numele tuturor sfintilor din calendar pe care ii stii , acesta a fost inlocuit de laptop , un obiect inventat din comoditate din punctul meu de vedere , pe care il poti lua oriunde cu tine in lume , facandu-ti existenta mai usoara , laptop-ul oferindu-ti o gama larga si bogata in oportunitati. Acesta iti permite sa comunici cu persoanele dragi si apropiate tie , iti deschide calea spre milioane de informatii pe diferite teme si in diferite domenii , iti permite sa citesti chiar si o carte pe care nu ai avut timp sa o cumperi sau pe care nu ai gasit-o la libraria din coltul blocului , cu toate ca ochii tai vor avea de suferit si vor fi mai obositi eu zic ca merita efortul , iti permite sa vezi filmul pe care l-ai asteptat atata timp sa apara pe marile ecrane insa prietenii tai te-au lasat balta si au preferat sa petreaca o seara in cuplu in loc sa te insoteasca la cinema pentru vizionarea mult asteptatului film , iar singura ta optiune ramane sa te intorci la vechiul tau prieten ,laptop-ul, care in nicio situatie nu te-a dezamagit si a fost acolo atunci cand ai avut cea mai mare nevoie , si exemplele pot continua . In concluzie existenta aparatelor electronice in viata ta ca om este necesara si nelipsita , facandu-ti viata un pic mai frumoasa decat este .

 

 

Contact

  • Telefon: 0731.800.226 (tarif normal), E-mail: online@biasicom.ro
  • Orar: 09:00 – 18.00 (Luni-Vineri), 10:00-13:00 (Sâmbăta)

Related posts

Gazduire web mai ieftina de la un an la altul !

stirile24

Samsung relansează aplicația #TomorrowMe cu un concurs și o caravană națională

marius

Cum alegeti statia de lucru potrivita pentru compania voastra

ovidiu