Cele mai noi stiri online
Recomandari Servicii

Eroii care asigura repatriere decedati covid 19

Multi salariati stau acasa acum, fiind mult mai protejati de posibilele contaminari cu covid 19. Oamenii care lucreaza insa sunt in permanenta expusi, fiindca nu stiu daca persoana din fata lor nu este purtatoare de virus. O eroare, o secunda in care masca este data jos sau aluneca si inevitabilul se produce…

Cei care stau acasa, de cate ori ies in oras, isi pun masca, manusi, la intoarcere se dezbraca si isi pun hainele la dezinfectat, pastreaza distanta sociala cand cumpara alimentele necesare sau medicamentele.

Dar cei din linia intai au acelasi noroc? Cu cateva zile in urma, primarul Londrei a multumit public familiilor celor 23 de soferi de autobuz care au decedat rapusi de Covid 19, fiindca asigurau transportul celor care aveau de rezolvat treburi urgente in oras. Printre ei s-a aflat si Nicu Enciu, romanul plecat in Anglia pentru o viata mai buna, dupa 20 de ani de munca in Romania. In tara sa a fost pompier salvand vieti, acolo, departe, le-a asigurat mobilitate londonezilor.

Se spune ca eroii nu mor niciodata, fiindca traiesc in memoria noastra. Despre Nicu Enciu au scris toate ziarele din Marea Britanie, dar singura mangaiere a familiei o reprezinta repatriere pompier Anglia.

asigurata de 07Funerare.ro, o alta firma de eroi. Intreg personalul este pregatit sa intervina de fiecare data cand este solicitat ca un roman rapus de virusul ucigas in spatiul european sa fie adus acasa. Familia are nevoie de un mormant la care sa duca flori si lumanari, sa povesteasca si sa planga.

Acest lucru este posibil, fiindca in ceste zile in care zborurile sunt sistate, circulatia pe distante kilometrice restrictionta, firmele din baza de date a dispeceratului 07Funerare.ro continua sa se ocupe cu aceeasi abnegatie de repatriere decedati covid 19.

Echipa firmei de pompe funebre care se afla in Anglia a lucrat neintrerupt ca  eroul nostru sa fie adus acasa. Se stie ca pentru orice repatriere trebuie sa se parcurga urmatoarele etape:

1. Preluarea decedatului pentru pregatirea necesara unei calatorii atat de lungi.

2. Intocmirea dosarului de repatriere. Pentru procurarea actelor necesare, persoana care raspunde de acest lucru se deplaseaza la institutiile din tara in care a avut loc decesul, nefiind necesar ca apartinatorul sa faca un drum atat de lung.

3. Pregatirea trupului lipsit de viata, luandu-se masurile care se impun pentru evitarea contaminarii si  raspandirii virusului. Decedatul este spalat, imbalsamat, imbracat si asezat in cele doua sicrie care vor fi sigilate inainte de urcarea in masina funerara autorizata.

4. Punerea la dispozitie a tot ce este necesar pentru repatriere: haine noi si elegante, incaltaminte de calitate, sicriul de zinc si sicriul din lemn, crucea inscriptionata si capacul de la sicriu exterior.

5. Asigurarea transportului funerar in conditii de maxima igiena si securitate pana in localitatea in care sicriul va fi depus la capela si unde va avea loc inmormantarea.

E trist sa ai un erou in familie si sa moara la datorie departe de tara! Singura consolare o reprezinta repatriere in conditii decente si faptul ca ramane un mormant, unica legatura intre apartinator si cel plecat in tara cea fara de dor si de durere.

07Funerare.ro lucreaza cu o echipa de eroi pentru aducerea acasa a eroilor nostri si nimic nu poate mai uman si mai emotionant ca acest mod de exercitare a eroismului!

Related posts

Cresterea unui site cu ajutorul advertorialelor

stirile24

Inventar la Ceasmania

marius

Concepto Basic – un stil care mi se potriveste

marius