Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Este oficial! Italia redeschide școlile

Autoritățile italiene au anunțat că vor redeschide școlile și vor introduce testele de salivă pentru elevi. Ministrul sănătății Roberto Speranza și primul ministru italian Mario Draghi au organizat o conferință de presă în care au anunțat o relaxare semnificativă a restricțiilor începând de luni, 26 aprilie.

Așadar, toate școlile își vor relua cursurile cu prezență fizică. O relaxare a măsurilor va fi și în rândul restaurantelor și barurilor din așa-numitele ”zone galbene”acestea  vor putea fi redeschise cu servire la exterior. De asemenea, piscinele și sporturile în aer liber se vor redeschide.

Odată cu redeschiderea școlilor, Italia anunță și introducerea testelor rapide de salivă pentru elevi. Această modalitate de depistare a Covid-19 poate fi integrată cu uşurinţă în sistemul educaţional zilnic şi necesită puţin efort, susțin oficialii italieni, informează APA, citată de Agerpres.

CITEȘTE ȘI ÎNCEPÂND DE MIERCURI SEARĂ, CINCI LOCALITĂȚI DIN JUDEȚUL ILFOV IES DIN CARANTINĂSursa stire cancan.ro

Related posts

Alexandru Arșinel a scăpat de COVID-19. Maestrul s-a externat

Andreea

De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Vedeta ar fi fost “antamată” în Dubai + Îl suspecta pe iubi că are ochi pentru cealaltă fostă doamnă Bodi

Andreea

”Nu ne-am vorbit o săptămână”

Andreea