Cele mai noi stiri online
Stiri

Ești în căutarea unui cabinet veterinar? NordVet este soluția ideală!

Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alături de animalul tău de companie. Dar pentru a te bucura cât mai mult timp de toate aceste momente, micul tău prieten are nevoie de îngrijiri specializate, astfel încât să se poată mențină cât mai mult timp sănătos.
De cele mai multe ori, acest lucru nu îl poți realiza de unul singur, având nevoie, încă din primele luni de viață ale micului patruped, de ajutorul unui medic specialist veterinar. Implicit, foarte importantă este și alegerea cabinetului veterinar.
În acest sens, clinica veterinară NordVet din Suceava intră pe piața medicinii veterinare cu cele mai noi tehnologii și echipamente apărute în acest domeniu, astfel încât să poată oferi siguranță atât micului animal de companie, cât și deținătorului acestuia. Personalul medical este în continuă formare, specializat atât în țară, cât și în străinătate, făcând eforturi în ceea ce privește păstrarea unui mediu curat, plăcut, armonios și sigur.
Clinica NordVet pune la dispoziție trei săli de consultație și tratament, o sală de chirurgie, o sală de spitalizare, un laborator de analize, precum și secții de ortopedie, dermatologie, oftalmologie, stomatologie. De asemenea, animalele sunt răsfățate în cadrul unui salon de cosmetică și coafor unde pot fi la modă cu cele mai noi tendințe în materie de tunsoare veterinară.
Clinica medicală NordVet din Suceava se detașează considerabil de alți furnizori de servicii medicale veterinare, în primul rând, prin pasiunea cu care personalul medical își exercită activitățile zilnice în cadrul clinicii și, în al doilea rând, prin devotamentul pe care aceștia îl demonstrează față de orice animal de companie ce le trece pragul. La NordVet, micul patruped va primi aceeași dragoste de care are parte și în mijlocul familiei tale.

Related posts

Cum alegeti statia de lucru potrivita pentru compania voastra

ovidiu

Atunci când spui eleganță, spui Asortie!

ovidiu

Reparatii iPhone 7 – de ce si cand?

ovidiu