Cele mai noi stiri online
Sport

Euro 2020, preliminarii. UEFA ne-a suspendat terenul la România – Norvegia, dar tricolorii vor avea o susținere impresionantă

Euro 2020, preliminarii. Deși UEFA ne-a suspendat terenul, tricolorii lui Cosmin Contra vor avea parte la meciul dintre România și Norvegia de o susținere impresionantă și, sperăm, extrem de gălăgioasă!

Astfel, peste 15.000 de copii sub 14 ani si insotitorii lor (n.red. deci automat vor fi peste 30000 de spectatori în tribune!) vor asista la partida Romania – Norvegia, din cadrul preliminariilor EURO 2020, anunta Federatia Romana de Fotbal.

Nationala Romaniei a fost sanctionata de UEFA pentru scandarile rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte in suprafata de joc si patrunderea spectatorilor pe gazon la meciul cu Spania (1-2), din preliminariile EURO 2020, federatia fiind amendata si cu 83.000 de euro.

Citește și: EURO 2020, PRELIMINARII. CONTRA A CONVOCAT 24 DE JUCĂTORI PENTRU PARTIDELE CU INSULELE FEROE ȘI NORVEGIA

La partida cu Norvegia vor putea asista doar copii de pana la 14 ani. Termenul limita de inscriere pentru acces gratuit la partida. prin intermediul mailului la [email protected] este miercuri, 9 octombrie, la miezul noptii.

Toti solicitantii vor primi biletele pe mail, in data de 10 octombrie. Partida Romania – Norvegia, din cadrul preliminariilor EURO 2020, se va disputa, marti, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Tragere la sorți, play-off Liga Națiunilor. Ce urmează pentru naționala României

stirile24

Motivul incredibil pentru care amicalul Anglia – România nu se poate juca pe „Anfield”

stirile24

Dezvăluire șocantă! Neymar are prieteni contra cost! ”Tovarășii” superstarului au salariu lunar

stirile24