Cele mai noi stiri online
Paparazzi

” Există în acest sens o plângere adresată organelor competente ”

O pagină falsă de Facebook cu numele fostului primar al oraşului Constanţa, Radu Mazăre, a apărut recent în spațiul public. Acesta a strâns, deja, câteva mii de următoritori prin postările prin care anunţă o nouă candidatură în anul 2024.

”Această pagină se adresează constănțenilor adevărați, zecilor de mii de constănțeni care m-au votat și m-au susținut. În schimb, au dat buzna milogii de la rezist altfel, să mă înjure, raporteze, să îmi blocheze promovarea postărilor. Pe această cale vă anunț, că nu-mi bagă nimeni pumnul în gură. Nu mai e mult și adevărul va ieși la iveală. Radu Mazăre 2024”, se arată în prima postare de pe pagina falsă de Facebook.

Lizeta Haralambie, avocata fostului edil, a făcut plângere penală

”Ca urmare a apariției în spatiul public a unor informații referitoare la aparția unui cont de facebook cu numele Radu Mazăre, va aduc la cunostinta următoarele: pe data de 29.07.2021, a fost deschis un cont fals de Facebook (pagina personală și pagina publica) sub numele de Radu Mazăre.

Aceste pagini propaga informatii false în mediul online folosind numele de Radu Mazăre. Ne dezicem de orice declarație și asociere  cu numele Radu Mazare.

Există în acest sens o plangere adresată organelor competente  pentru luarea unor măsuri urgente de a depista persoanele responsabile cu distributia unor astfel de informatii false”, a scris Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, într-o informare pentru presă.

Sursa foto: Arhiva Cancan

Sursa stire cancan.ro

Related posts

„Viața e o comedie pentru mine”

Andreea

Cum arată acum și cu ce se ocupă Raul Popa de la Insula Iubirii. Se numără printre cele mai apreciate ispite masculine din Thailanda

Andreea

Ex-fotbalistul lui Gigi Becali este tatăl secret al gemenilor vedetei?! “Fiți atenți la asemănare”

Andreea