Cele mai noi stiri online
Actualitate

Fara insecte in restaurant

De curand m-am decis sa fac din pasiunea mea pentru gatit o adevarata afacere. Am cerut ajutorul parintilor pentru a ma imprumuta cu suma mica de bani si am ineput usor sa pun bazele unui mic restaurant. Am ales cu grija locatia pentru ca stiu cat este de importanta si apoi am achizitionat mobila de bucatarie, dar si mese si scaune.

Aveam de gand sa fac un restaurant mic, iar mancarea sa fie traditionala si la un pret scazut. Nu voiam sa angajez prea multe persoane din cauza bugetului mic, asa ca am ales doar cateva pentru postul de ospatar, contabil si ajutor de bucatar.

Am intocmit impreuna un meniu ideal cu cateva preparate romanesti. Primii clienti nu au intarziat sa apara, asa ca am fost foarte fericit sa vad ca totul merge bine si profitul este pe masura muncii depuse. Intr-o zi a trebuit sa plec in oras pentru a cumpara marfa si am fost sunat de urgenta de unul dintre ospatari care mi-a spus ca a intervenit o problema la restaurant si trebuie sa ajung de graba acolo.

Odata ajuns am ramas uimit de ce am vazut, cateva gonghite misunau in toata bucataria. Nu am avut de ales, asa ca am inchis restaurantul pentru cateva zile pentru a face o dezinsectie.

Stim cu totii cat de periculoase sunt gonghitele pentru sanatate si nu am vrut ca si clientii mei sa fie in pericol. Am cautat pe internet o companie potrivita si am dat de DDD, foarte recunoscuti in domeniu, asa ca nu am ezitat sa ii apelez.

Avand in vedere ca preturi servicii ddd sunt foarte scazute, pot spune ca am avut noroc si nu am pierdut o suma mare de bani. In ceea ce priveste alimentele, am fost nevoit sa arunc tot si sa cumpar unele proaspete pe care le-am depozitat in alta incapere pana ce angajatii DDD au terminat dezinsectia. Am fost norocos pentru ca intreg procesul a durat cateva ore si am putut sa lucram chiar de a doua zi, asa ca, daca intampinati astfel de probleme va invit sa ii contactati pentru ca fara indoiala sunt experti in acest domeniu.

Related posts

Cum ne protejam de soare

marius

Colantii de pe internet

stirile24

Proverbe… cu iarna si anvelope

marius