Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Faraonu din Madrid intervine în scandalul Salam-Tzancă-Dani Mocanu

Furtună în lumea maneliștilor! Vârfurile muzicii de petrecere s-au ”încins”, după ce Florin Salam i-a acuzat, indirect, pe Tzancă Uraganu și Dani Mocanu că-și postează banii pe rețelele de socializare. Răspunsurile celor doi au venit imediat și nu au fost deloc defensive. Faraonu din Madrid, cunoscutul interlop care părăsea România pentru Spania în urmă cu 25 de ani, a intervenit, pentru a aplana conflictul. Spune că, pentru el, toți sunt numărul unu și le cere o împăcare urgentă. CANCAN.RO are detaliile.

Acid a fost Florin Salam într-o postare în care îi acuză, voalat, pe Tzancă Uraganu și pe Dani Mocanu că-și arată, excesiv, avuția. Nu a dat nume, dar țintele s-au simțit și au reacționat. Imediat, Faraonu de la Madrid a ținut să le vorbească celor trei maneliști, într-un live.

„Nu are rost cearta, aveți familii, copii…”

Le-a cerut să încheie conflictul. ”Am văzut certurile din lumea maneliștilor, între Florin Salam, Tzancă Uraganu și Dani Mocanu. Păcat. Nu vă certați, fiți prieteni sau, cel puțin, să vă împăcați. Și nu mai fiți răi unii cu alții. Eu ascult piesele voastre.

Pot spune că sunteți, toți, numărul unu. Toată garda veche e numărul unu. De ce? Fiecare cântăreț o face în felul lui, în stilul lui, într-un mod diferit unul față de celălalt. Dar toți sunteți tari. Nu contează că unu-i mai vechi sau unii sunt mai noi. Depinde de oamenii care ascultă, de starea lor. Cum mă simt eu într-un moment… Ascult un anumit artist, depinde de starea mea.

(CITEȘTE ȘI: LIDERII CORDUNENILOR, LA MASĂ CU ”FARAONU” DIN MADRID. AU VENIT ȘI NEVESTELE CU EI!)

Repet, nu trebuie să vă certați. Gândiți-vă că noi vă iubim și e păcat. Care are mai mulți… Nu mă bag în discuția voastră, dar n-ar trebui să fie așa. Gândiți-vă că vă iubesc și eu, și toată România. Nu are rost cearta, aveți familii, copii… Gândiți-vă că trăim vremuri grele, ar trebui să fim uniți”, le-a transmis celor trei maneliști Faraonu din Madrid.

Interlop al cărui nume apare în mai multe clipuri ale unor piese, între care ”Roșia Montana”, a lui Dani Mocanu, sau ”Virusul Covid”, a lui Marius Olandezu.

De unde a pornit disputa

Florin Salam avea să facă reproșurile pe pagina de socializare, în urmă cu câteva zile.

„Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap.

M-am jurat pe voi, care v-am crescut…mi-e milă de voi… mă jur cu foc. Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați.

Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam.

(NU RATA: IMAGINILE CARE FAC DE RUȘINE FILMELE CU MAFIOȚI! FARAONUL DE LA MADRID A VENIT LA UN BOTEZ CU PISTOLUL LA BRÂU ȘI CU O ARMATĂ DE 12 BODYGUARZI ÎNARMAȚI)

Replicile lui Dani Mocanu și Tzancă Uraganu

Iar replica a venit rapid de la Dani Mocanu. „Un mic anunț din partea mea pentru lăutarii care se referă la mine. Deci nu pentru oamenii din afară, ci pentru lăutarii care se referă la mine.

Bă, dacă vă referiți la mine să-mi bag… în c… vostru. Vă prind la evenimente, indiferent cu cine o să fiți voi și indiferent cu cine mergeți pe drum, și vă dau rușine și înjoseală de față cu toată lumea: cu mireasă, cu nași, cu ginerică, cu cine vreți voi…

Și cu lumea de pe lângă voi care vă protejează, cum ar fi. Băi, hai să vă spun ceva, pe mine nu m-a protejat nimeni niciodată pentru că eu sunt șmecher. Dacă o căutați cu mine, să moară f… mea, dacă nu vă bat, să-mi bag… Ăștia care vă referiți la mine… Dacă nu vă referiți la mine, să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup”, a spus Dani Mocanu.

Și Tzancă Uraganu a avut ceva de spus. „Bravo Dani Mocanu… ai zis bine… la ăștia care se referă la tine și nu au loc de pătrățica lor. Așa vorbesc și de mine și una peste alta e loc pentru toată lumea… Felicitările mele, Dani Mocanu”, a fost reacția manelistului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Reacția tragico-comică a Oanei Zăvoranu, după ce Marius Elisei a apărut gol pușcă pe Instagram: „Opriți Pământul, eu cobor…”

Andreea

Ce sâni mari și-a ”pus” Maria Constantin! Rochia mulată a arătat totul!

Andreea

Cum a filmat-o Tiberiu Argint pe Andreea Bălan, în dormitorul hotelului din Dubai. Reacția fanilor a fost pe măsură. VIDEO

Andreea