Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Femeia din Iași, lovită cu toporul de soțul ei care ulterior s-a spânzurat, a murit

O ceartă în familie s-a transformat într-o tragedie. Stelică Ungureanu, din satul Războieni, comuna Ion Neculce, s-a spânzurat, după ce și-a atacat soția cu un cutșit și un topor. În ciuda eforturilor depuse de medici, femeia a murit.

În urmă cu o săptămână, Stelică Ungureanu a avut o nouă ceartă cu nevasta lui. Acesta ar fi pus mâna pe un cuțit, cu care ar fi înjunghiat-o pe femeie,. Ulteriir, și-ar fi lovit consoarta și cu un topor în zona capului. După ce a lăsat-o pe victimă într-o baltă de sânge, ieșeanul ar fi mers în podul imobilului în care funcționează magazinul sătesc al familiei și și-ar fi pus ștreangul de gât.

Femeia a fost preluată de echipajele medicale și transportată în comă la un spital din Iași. Din păcate, însă, în ciuda eforturilor depuse de medici femeia s-a stins din viață. Ea a fost condusă pe ultimul drum duminică, 21 februarie.

Cei doi soți se aflau în prag de divorț

Cei doi soți se aflau în plin divorț, iar vecinii au mărturisit că certurile între ei erau la ordinea zilei. De asemenea, aceștia au spus că sursa conflictelor dintre cei doi soți ar fi fost gelozia, pe fondul unor infidelități pe care le-ar fi comis amândoi.

O rudă de-ale femeii care a ajuns la spital a declarat ieri că, în trecut, Stelică Ungureanu ar fi fost condamnat după o infracțiune cu violență. În plus, în cursul anului 2018, femeia ceruse emiterea unui odin de protecție, solicitare pe care Judecătoria Pașcani a admis-o, potrivit bzi.ro.

”El a fost la pușcărie, după un conflict pe care l-a avut la Rediu, la el în sat, cu un bărbat. Ea e o nepoată de-a mea, eu sunt cumnat cu mama ei. Ea mergea cu mâncare la el, la pușcărie. El a mai amenințat-o de mai multe ori în trecut… Pe mine m-a sunat fata mea, care lucrează la Primărie, și mi-a spus… M-am gândit imediat la nebunia lor când am auzit! Să faci așa ceva… Din câte știu eu, ei erau în proces de divorț, urmau să împartă averea asta, magazinul, ce mai aveau… Au doi băieți, unul e minor, are vreo 15 ani.

Ea era fată de treabă, până la un punct, că, la un moment dat, s-a schimbat. Nu știu să vă spun din secretele lor, din familie… Știu că el era foarte gelos”, a declarat Traian Maftei, cumnatul mamei femeii lovite.

 Sursa stire cancan.ro

Related posts

Marele secret al Iuliei Albu. Avem imaginea care explică ce ar fi “legat-o” atât de mult de fostul soț

Andreea

L-a vindecat coronavirusul de miopie pe Gabriel Cotabiță?!? Declarații uluitoare ale artistului: „Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur”

Andreea

Nicolae Zuluf, reacție acidă după o întâlnire cu Oana Roman: “O fițoasă”! Diva i-a dat replica la TV: “Ca bărbat, nu ai voie să judeci o femeie”

Andreea