Cele mai noi stiri online
Revista Presei

FILM Premiile fac bine la încasări – 14.01.2020

Premiile la marile gale propulsea-ză diverse producţii în topurile încasărilor.

Drama de război “1917” a lui Sam Mendes s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american, în urcare 16 poziţii, după ce a fost premiată cu două Globuri de Aur. Lungmetrajul, cu Dean-Charles Chapman şi George MacKay în distribuţie, a fost lansat în cinematografe în urmă cu trei săptămâni. Weekendul trecut, el a generat încasări de 36,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Filmul SF “Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker”, regizat de J.J. Abrams, cu Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill şi Daisy Ridley în distribuţie, a coborât, după al patrulea weekend de la debut, pe locul secund, cu încasări de 15 milioane de dolari. Producţia este foarte aproape de suma de 1 miliard de dolari încasări la nivel global. Filmul de aventuri “Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a mai coborât un loc, clasându-se pe trei, după al cincilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 14 milioane de dolari.

Comedia “Like a Boss”, cu Salma Hayek, Rose Byrne şi Tiffany Haddish în distribuţie, a debutat pe poziţia a patra în box office-ul nord-american, cu încasări de 10 milioane de dolari.

Drama “Just Mercy”, în care Michael B. Jordan interpretează rolul avocatului pentru drepturile omului Bryan Stevenson, a urcat 24 de locuri în clasament, clasându-se pe cinci. În al treilea weekend de la lansare, a generat încasări de 10 milioane de dolari.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

Implantul Dentar – Solutia pentru o Viata mai Buna

ovidiu

ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul net al CEC Bank a crescut cu 26% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent – 29.05.2020

stirile24

Povestea laptopurilor HP

ovidiu