Cele mai noi stiri online
Recomandari

Florile in contextul momentelor funerare. Ce flori alegem?

Pentru nimeni nu mai este un secret faptul ca florile sunt printre cele mai des intalnite atunci cand vine vorba despre un eveniment la care urmeaza sa luam parte. Atunci cand suntem invitati la un anumit eveniment primul gand care ne vine in minte pentru a oferi in semn de apreciere, respect sau iubire sunt florile.

Insa dincolo de numeroasele momente fericite la care luam parte si pentru care urmeaza sa oferim flori exista si momente in care florile sunt duse in semn de apreciere pentru memoria unei persoane care nu mai este printre noi. Astfel de evenimente sunt momentele funerare precum priveghiul, inmormantarea sau parastasul. Si pentru astfel de momente florile sunt optiunea unui numar important de persoane care prefera florile in detrimentul coroanelor funerare.

Nu orice flori sunt potrivite pentru momente funerare

Avand in vedere faptul ca florile disponibile pe piata sunt foarte diversificate si foarte numeroase este important ca fiecare participant la un eveniment funerar sa stie ca nu toate florile sunt potrivite pentru astfel de situatii.

Desi coroanele funerare sunt de cele mai multe ori preferate in contextul priveghiului si al inmormantarii, trebuie spus ca multa lume prefera florile si pentru astfel de evenimente prin prisma faptului ca buchetele de flori nu sunt obligatoriu asimilate cu ideea de deces, asa cum este cazul coroanelor funerare. Un alt motiv pentru care foarte multa lume prefera buchetele de flori este reprezentat de usurinta cu care acestea sunt transportate sau procurate atunci cand persoana respectiva se deplaseaza de la distanta considerabila pentru a lua parte la un moment funerar.

Printre florile care sunt potrivite pentru priveghi sau inmormantare putem aminti garoafele, crizantemele, crinii sau trandafirii. In cazul garoafelor acestea sunt considerate ca fiind florile mortii in credinta populara, iar crizantemele sunt apreciate ca fiind flori care transmit jalea si durerea. Crinii reprezinta puritatea sufletului care tocmai a plecat din aceasta lume, iar trandafirii pot reprezenta aprecierea la adresa defunctului. Oricare dintre aceste flori sunt potrivite pentru cei care urmeaza sa ia parte la un moment funerar si nu doresc sa opteze pentru coroane funerare.

Apeleaza la sfatul unor profesionisti

Daca trebuie sa participi la un priveghi sau o inmormantare si nu stii exact care este alegerea optima din perspectiva florilor poti apela cu incredere la o firma specializata in servicii funerare in Bucuresti. O astfel de firma iti poate oferi sfaturile de care ai nevoie sau iti poate pune la dispozitie coroane funerare potrivite pentru un astfel de eveniment.

Related posts

Peruca aleasa in functie de forma fetei

ovidiu

Impresionează cu fotografiile spectaculoase realizate cu telefonul mobil! Înscrie-te în competiția Huawei InFocus Awards și te poți bucura de recunoaștere internațională

marius

Comanda coliva online in Bucuresti

stirile24