Cele mai noi stiri online
Sport

Florin Andone s-a accidentat și este indisponibil pentru meciurile cu Suedia şi Spania

Preliminarii Euro 2020. Atacantul Florin Andone, titular pentru Galatasaray în deplasarea de la Gaziantep, s-a accidentat în startul partidei şi a fost înlocuit în minutul 11.

În urma dialogului dintre staff-ul medical al echipei naţionale şi cel al Galatei, primul diagnostic pentru Florin este de leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept, informează FRF. În aceste condiţii, din păcate, Andone este inapt pentru partidele României cu Suedia şi Spania din preliminariile Euro 2020.

 

Citește și: PRELIMINARII EURO 2020. CONTRA A ANUNȚAT LOTUL ROMÂNIEI PENTRU MECIURILE CU SUEDIA ȘI SPANIA

Rămâne ca jucătorul să fie supus astăzi, în Turcia, unui examen RMN pentru stabilirea exactă a diagnosticului şi nu se va mai alătura lotului la Mogoşoaia. Atacantul Florin Andone s-a accidentat, sâmbătă, în meciul Gaziantep – Galatasaray după un duel cu fostul jucător de la Astra și FCSB, Junior Morais, şi a fost schimbat în minutul 11, cu Ryan Babel. Andone era convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru ultimele meciuri din preliminariile Euro-2020, cu Suedia (15 noiembrie) şi Spania (18 noiembrie).

 

Sura foto: frf

 

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Bruno Fernandes, fotbalistul monstru care și-a tranșat soția și și-a hrănit câinii cu ea, și-a găsit echipă. Ce salariu are

stirile24

România, primul loc în clasamentul pe medalii la Campionatele Balcanice de atletism indoor

stirile24

Radu Banciu revine la prima dragoste! Jurnalistul s-a transferat la alt post de televiziune și debutează azi

stirile24