Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Florin Salam, iubit pe tot mapamondul. Rikito Watanabe, japonezul de la “Chefi la cuțite”, show pe melodiile celebrului artist

Florin Salam are, fără discuție, fani în toată lumea. Nu doar românii, ci și străinii sunt înnebuniți după muzica lui. Ultimul care a intrat în galeria fanilor cântărețului de manele este Rikito Watanabe, japonezul de la “Chefi la cuțite”.

Recent, Rikito Watanabe, din echipa lui Sorin Bontea, a fost filmat în timp ce cânta și se distra pe melodiile lui Florin Salam. Clipul a fost postat pe o rețea socială și, în scurt timp, a devenit viral. Cei care l-au filmat pe japonez în plină acțiune au fost chiar colegii săi, din echipa albastră.

Rikito Watanabe, concurent în sezonul 9 de la “Chefi la cuțite”, a ales în acest mod să cinstească reușitele din cadrul emisiunii difuzată de Antena 1. Cu siguranță, Florin Salam este mândru de el.

Cine este Rikito Watanabe

În vârstă de 27 de ani, Rikito Watanabe i-a lăsat cu gura căscată pe jurații din audiții și a primit ocazia să se bată pentru Marele Premiu și pentru titlul de cel mai bun bucătar din România. Cel care i-a fost mereu alături și l-a încurajat să intre în concurs a fost Shoji Toshihisa, fost concurent la “Chefi la cuțite”.

Rikito Watanabe locuiește de opt ani în România și lucrează la un local asiatic de pe litoral. A învățat să gătească chiar de la Shoji Toshihisa, alături de care a muncit în Japonia.

De la el am învățat să gătesc mâncare asiatică și franceză”, i-a spus concurentul Ginei Pistol în audițiile “Chefi la cuțite”.

Îndrăgostit de românce

La audiții, Rikito Watanabe i-a impresionat pe jurați și pentru că a fost sincer. Japonezul a dezvăluit că nu doar gastronomia din țara noastră îl fascinează, ci și româncele. A precizat, însă, că de multe ori acestea l-au dezamăgit.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Cum arată Lucelia Santos, actrița din ”Sclava Isaura”, la 63 de ani! Cu ce probleme s-a confruntat din cauza rolului

Andreea

Horoscop zilnic 16 iunie 2021. Leii pot face cheltuieli nejustificate

Andreea

Fostul raket din serialul de la Pro TV s-a călugărit. Cum arată acum “fratele Andrei” de la Sihăstria Putnei

Andreea