Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Focoase & tunate, de pe Instagram adunate! Andreea, ”pisicuța” tatuată

CANCAN.RO plusează și defilează cu cele mai sexy bunăciuni de pe Instagram. Se anunță cod roșu de erotism, în fiecare zi, la ora 20.00. Stați cu noi pentru a vă delecta cu cele mai HOT imagini. Tatuaje, corpuri bronzate și forme de invidiat, pe toate la un loc noi le-am adunat!

În întreaga lume există cu siguranţă foarte multe brunete sau roşcate focoase care arată beton, însă nu poate nega nimeni (sau aproape nimeni) că „blondes have more fun”! Pe acelaşi principiu se „mulează” şi viaţa frumoasei Andreea, o tânără care reuşeşte să încingă imaginaţia bărbaţilor în mediul online cu pozele ei interzis de sexy!

A apărut de nicăieri, dar are de gând să ajungă cât mai cunoscută. Andreea sau „Catwoman”, aşa cum este alintată de fanii săi în mediul online, a reuşit să atragă atenţia miilor de oameni datorită fotografiilor răvășitoare pe care le publică pe pagina sa de Instagram.

Deşi este „darnică” în ceea ce priveşte ipostazele sexy în care se fotografiază, nu putem spune acelaşi lucru despre viaţa sa privată. Tânăra nu a lăsat la vedere nimic ce ar putea da detalii despre partea personală.

(CITEŞTE ŞI: DJ HARRA, ȘEDINȚĂ FOTO DESPRINSĂ PARCĂ DIN FILMELE PENTRU ADULȚI)

Cine este „Catwoman”, noua vedetă a Instagramului

Andreea este destul de activă în mediul online, iar din imaginile pe care le publică putem observa că îi place să călătorească. Blondina a vizitat mai multe ţări și nu a ratat ocazia să se pozeze provocator acolo unde și decorul a ajutat-o.

Unii ar putea spune că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru câteva îmbunătăţiri, poate o mărire generoasă a bustului şi a buzelor, dar, până la urmă, ar fi fost păcat să rămână în anonimat o româncă atât de frumoasă.

„Catwoman” noua „atracţie” a internetului

Pe lângă călătorii, Catwoman iubeşte şi tatuajele. Blondina a „suferit” destul de mult pentru a avea corpul acoperit de desene care mai de care mai ”periculoase”.

Sursa foto: Instagram Andreea 

VEZI ŞI: DANI MOCANU, TATUAJ INCREDIBIL DUPĂ CE S-A POCĂIT. CE ȘI-A SCRIS PE FRUNTESursa stire cancan.ro

Related posts

Andreea Mantea, strigăt de ajutor pe Instagram: “Vă rog să-l ajutați”

Andreea

Ultima oră. O adolescentă de 17 ani a murit de COVID-19

Andreea

Fostul “iepuraș” Playboy Oana Craioveanu dă înapoi în procesul cu tatăl milionar al copilului ei

Andreea