Cele mai noi stiri online
Revista Presei

Fostul “iepuraș” Playboy, maraton în instanță cu fostul soț. Ce au de împărțit afaceristul palestinian și sexoasa brunetă

Din basme pare desprinsă povestea de viață a Oanei Craioveanu, fata cu un trup de invidiat, care a dansat la bară, pentru început, apoi a ajuns director general al clubului unde-și etalase calitățile. Și tot acolo își găsea iubitul, chiar patronul, devenit apoi soț. Povestea de iubire se încheie însă ceva mai repede decât ascensiunea tinerei, cu un divorț și multe procese pe rol. CANCAN.RO are detaliile explozive și vi le prezintă, în exclusivitate.

Oana Craioveanu și fostul soț, afaceristul palestinian Duhair Marwan, au mai multe plimbări pe la sălile de judecată, în ultima vreme, decât momentele tandre din trecut! Au început să aibă unele probleme cu legea încă de când erau împreună, fiind citați în câteva rânduri și acuzați de evaziune fiscală, dar, de când cu divorțul, cei doi se războiesc între ei.

Și la judecată au ajuns, pentru că nu s-au înțeles sub niciun chip în mai multe privințe. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV A DIVORȚAT ÎN SECRET! A SEMNAT ACTELE LA NOTAR DUPĂ CE S-A SILICONAT DIN CAP PÂNĂ-N PICIOARE!)

Oana Craioveanu și fostul soț, afaceristul Palestinian Duhair Marwan, au un nou termen în februarie

I-a cerut afaceristului testul de paternitate

CANCAN.RO a aflat că este vorba, între altele, de procesul de paternitate, iar în acest sens milionarul a făcut testul cerut de instanță la INML. Doar că, la ultimul termen al procesului, raportul medical nu sosise, așa că o nouă înfățișare va avea loc abia luna viitoare. Între timp, se judecă și pentru domiciliul copilului, dar încă mai au unele probleme legate de afaceri, fiind vorba despre executări silite.

(AFLĂ ȘI: CUM A FOST “TRADUSĂ” CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ CHIAR ÎNAINTE DE NUNTĂ + CE RELAȚIE DE NEÎNCHIPUIT A AVUT CU UN MEDIC DIN PARIS)

Fostul „iepuraș” Playboy și Duhair Marwan au divorțat în vara anului trecut, atunci când le-a fost recunoscută și în România sentința pe care un tribunal din Palestina o dăduse. Cei doi au un copil împreună, pentru care afaceristul a cerut, la Judecătoria Sectorului 1 din București, stabilirea programul de vizitare al minorului.

Iar, în replică, Oana a contestat paternitatea palestinianului, la aceeași instanță, cerând testul ADN. Cei doi sunt departe de un final de război în instanță, care se anunță aprig.

Oana Craioveanu a făcut miraculosul salt de la dansatoare la funcția de director general al clubului

Oana Craioveanu, de la animatoare, la director general!

Cu afaceristul Duhair Marwan a început ascensiunea Oanei! Nu direct. Palestinianul deținea un renumit club din zona Regie, unde Oana era dansatoare la bară. Devenise una dintre cele mai vechi din club, astfel că avea să fie promovată în funcția de dansatoare-șefă. Apoi, ca prin minune, Oana a urcat rapid, treaptă cu treaptă, devenind PR-ul clubului. Și un ultim pas avea să facă, către funcția de director general! Era, deja, într-o relație de iubire cu patronul, pe care cei doi o ținuseră la „secret”. (NU RATA: CUM A NIMERIT SEXY-FOLCLORISTA DANIELA PLOIA LA UN „CHEF DE DIVORȚ”: ”A FOST UN ȘOC PENTRU MINE!”)

Oana Craioveanu a cochetat și cu modelingul, dar s-a ocupat și de organizarea de evenimente. A pozat chiar și în reviste pentru bărbați. Ce spunea Oana în acea perioadă? „Mie îmi place să spun că, în jobul meu, necunoscutul de ieri poate deveni partenerul de astăzi și poate prietenul de mâine, ceea ce la mine s-a adeverit destul de tare!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. Sursa stire cancan.ro

Related posts

ÎN OCTOMBRIE 2019: Cererile acceptate de bănci au depăşit numărul total din anul precedent – 21.10.2019

stirile24

Bursele asiatice au închis în teritoriu mixt – 30.07.2020

stirile24

PIAŢA VALUTARĂ Euro s-a apreciat la 4,8418 lei – 13.07.2020

stirile24