Cele mai noi stiri online
Sport

FRF a anunțat când se vor relua partidele din Liga 1

Răzvan Burleanu a anunţat, vineri, în cadrul unei videoconferinţe, că „toate lucrurile merg conform planului” şi că pe 13 iunie vor fi reluate competițiile.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a precizat însă că nu se vor relua eşaloanele în acelaşi timp pentru că nu toate echipele au reuşit să înceapă de la data de 15 mai protocolul recomandat de autorităţile din România.

„Prin reluarea fotbalului aducem vieţii noastre un anumit nivel de normalitate. Fotbalul presupune o energie pozitivă. În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai. Cluburile profesioniste din România, şi mă refer la cluburile din Liga I şi o parte din cluburile din Liga a II-a, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical, astfel încât vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, în faza reluării antrenamentelor în care suntem astăzi, aşteptând permisiunea, de exemplu, ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective, cu toţi jucătorii, apoi meciuri amicale, o altă etapă, ca apoi în 13 iunie să putem să începem competiţia, bineînţeles menţionez, fără spectatori, în primă fază”, a spus Răzvan Burleanu.

„Pentru noi, meciurile fără spectatori reprezintă o stare de urgenţă, ceea ce înseamnă că este doar o soluţie pe termen scurt şi nicidecum o soluţie viabilă pentru viitorul fotbalului”, a declarat președintele FRF. Partidele din Liga 1 au fost suspendate pe 10 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Euro 2020, preliminarii. Selecționerul Cosmin Contra despre dubla cu Insulele Feroe și Norvegia

stirile24

T​om Brady, unul dintre cei mai mari jucători din istoria NFL, a schimbat echipa după 20 de sezoane

stirile24

Ce jucători vrea Mirel Rădoi să ia la Jocurile Olimpice de la Tokyo

stirile24