Cele mai noi stiri online
Sport

Gabriela Firea vrea să-i acorde titlul de cetățean de onoare lui Cornel Dinu, fost ”antrenor principal la Steaua Bucureşti”

Primarul Gabriela Firea vrea să-i acorde titlul de cetățean de onoare fotbalistului Cornel Dinu, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Consiliului General de pe 14 noiembrie. Numai că în referatul de specialitate se menționează că acesta, cunoscut iubitorilor fotbalului drept o legendă a clubului Dinamo, a fost ”antrenor principal la Steaua Bucureşti”, scrie hotnews.ro.

 

”Corneliu Constantin Dinu (n. 2 august 1948, Târgovişte), cunoscut sub numele de Cornel Dinu, este un fost jucător şi antrenor de fotbal român. A fost antrenor principal la Steaua Bucureşti, apoi a mai antrenat CS Târgovişte, ASA Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, U Cluj şi FC Olt şi a fost selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României în campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 1994, drept pentru care a fost şi decorat cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a lll-a”, se arată în referatul semnat de Gabriela Firea.

 

Documentul poate fi consultat AICI.

 

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Bayern Munchen șantajează naționala Germaniei! Condiția pusă de gruparea bavareză

stirile24

Surpriză! Zlatan Ibrahimovic a devenit patronul unei echipe de fotbal din Suedia!

stirile24

Lionel Messi și Robert Lewandowski, legende în viață pentru Barcelona și Bayern! Recorduri uluitoare doborâte de cei doi

stirile24